Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare la termen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare la termen

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban vrea demararea rapida a proiectului cu Naval Group

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri grupul olandez Damen pentru ca incearca sa tergiverseze in instanta, prin diverse tertipuri avocatesti, semnarea contractului de 1,6 miliarde euro pentru constructia celor patru corvetele militare, scrie Newsweek.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, o noua vizita in judetul Constanta. Premierul participa diseara la inaugurarea investitiei lui Mohammad Murad de la Olimp

Vizita premierului Ludovic Orban in judetul Constanta incepe in dimineata zilei de joi, 23 iulie, la Centrala de la Cernavoda.

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

Ludovic Orban, despre data alegerilor legislative: Conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi,ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest aneste 6 decembrie. PSD, ALDE si UDMR au depus un proiect de lege privind data.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

Ce spunea Mohammad Murad luna trecuta despre premierul Ludovic Orban, care acum ii viziteaza hotelul: in viata lui n-a dat un salariu

Premierul Ludovic Orban viziteaza joi complexul turistic pe care il va deschide la Olimp omul de afaceri Mohammad Murad, cel care in urma cu o luna il critica in termeni duri pe prim-ministru, spunandu-i ca nu stie sa faca nimic.

Premierul Ludovic Orban: Deocamdata nu am intentia de a amana alegerile locale

Premierul Ludovic Orban a sustinut la Constanta o conferinta de presa in care a abordat si tema amanarii alegerilor locale.

Klaus Iohannis, discutii la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri pe tema fondurilor europene. Presedintele va face apoi declaratii

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pentru discutii pe premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel.

Ludovic Orban: DSP sa accelereze anchetele epidemiologice. Peste 4.500 de bolnavi de COVID-19 fie nu s-au internat, fie au iesit la cerere din spital inainte de a fi vindecate

Premierul Ludovic Orban face, marti seara, noi precizari despre raspunsul autoritatilor din Romania la criza COVID-19. Principalele declaratii facute de premierul Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )