Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, in Portugalia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ludovic Orban la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, in Portugalia

Premierul Ludovic Orban va participa la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, desfasurat sambata, 1 februarie 2020, la Beja, in Portugalia. Din delegatia guvernamentala va face parte si ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Ne pare rau ca Marea Britanie paraseste UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca regreta decizia Marii Britanii de a parasii Uniunea Europeana dar ca obiectivul fundamental al tarii noastre este apararea drepturilor cetatenilor romani, el subliniind implicarea in negocierile privind acordurile post-Brexit referitoare la relatia intre Regatul Unit si UE.

Ludovic Orban, vizita-surpriza la Ministerul Transporturilor: Premierul i-a bagat in sedinta pe directori pe tema autostrazilor

Premierul Ludovic Orban a facut, marti dimineata, o vizita neanuntata la Ministerul Transporturilor. Seful Guvernului s-a prezentat la sediul institutiei, la ora 8, si i-a bagat in sedinta pe.

Ludovic Orban, despre eventuala neconstitutionalitatea legilor pe care Guvernul si-a asumat raspunderea: Avem solutii la fiecare situatie

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, despre eventualitatea in care Curtea Constitutionala ar declara neconstitutionale legile in cazul carora Guvernul si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului.

Ludovic Orban, dupa depunerea motiunii de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice situatie. PNL va vota categoric impotriva

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referindu-se la motiunea de cenzura depusa de PSD, ca Guvernul este pregatit pentru orice situatie, iar social-democratii si-au dat masura lipsei de valoare prin modul.

Ludovic Orban despre Victor Costache: Nu il schimb, nu vad niciun fel de conflict intre pozitia de ministru si faptul ca opereaza sambata si duminica

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu il va schimba din functie pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, care opereaza la un spital privat din Sibiu: Nu vad niciun fel de conflict intre pozitia de ministru si faptul ca opereaza sambata si duminica, a afirmat prim-ministrul. Victor Costache este medic specializat in chirurgie cardio-vasculara si a anuntat, inca de la inceputul mandatului sau de ministru, ca va continua sa opereze, in weekenduri, la spitalul privat din Sibiu.

Ludovic Orban, despre ministrul Sanatatii: Opereaza sambata si duminica, in loc sa se duca in vacante

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca ministrul Sanatatii, Victor Costache, opereaza sambata si duminica la cererea pacientilor si ca nu se afla in conflict de interese, asa cum a relatat presa centrala.

Ludovic Orban, reactie dupa infrangerea la CCR: Asa Curte, asa decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu decizia Curtii Constitutionale, care a admis sesizarea PSD asupra proiectului in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a admis sesizarea PSD privind abrogarea OUG 51: Nu sunt de acord cu decizia Curtii. O sa cautam solutii

Premierul Ludovic Orban a reactionat, miercuri, dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala auadmis sesizarea PSD pe tema abrogarii OUG 51, care vizeaza transportul de persoane. Seful.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: O astept cu indiferenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca asteapta cu indiferenta motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna, apreciind ca nu crede ca acest demers are sanse de succes.

Ludovic Orban: Astept cu indiferenta motiunea de cenzura. Nu cred ca are sanse de succes (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi, ca nu crede ca motiunea de cenzura anuntata de PSD are sansa sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )