Libnet.ro
UNICEF

08:17

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament: Asteptam clarificari in Pro Romania Ce proiecte are in vedere Guvernul PNL (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament: Asteptam clarificari in Pro Romania Ce proiecte are in vedere Guvernul PNL (VIDEO)

Digitalizarea si debirocratizarea administratiei, reforma administrativa, imbunatatirea climatului de afaceri, incurajarea investitiilor - atat publice, cat si private, rectificarea bugetara si Legea. continuă pe B1

SE DAU toti banii iNAPOI! Premierul Ludovic Orban a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII!

Vesti bune pentru zeci de mii de romani! Banii vor fi inapoiati romanilor! Premierul Ludovic Orban a anuntat ca rezolva, in sfarsit, una dintre problemele care macina firmele din Romania inca din iarna.

Sapte incidente in primele ore din finala prezidentialelor. Premierul Ludovic Orban: S-a continuat campania electorala la sectia de vot intr-o sectie, dar in rest sunt minore (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, la sediul MAI, ca doar sapte incidente au avut loc in primele de ore de vot si ca acestea au fost minore. Ca si numar de incidente e un numar.

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

LUDOVIC ORBAN: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat.

LUDOVIC ORBAN: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la Palatul Cotroceni de fiecare data cand va fi invitat, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban explica ce urmeaza, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vor incerca sa mentina majoritatea creata la motiunea de cenzura si la investirea Guvernului sau, aratand ca vor exista discutii cu.

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )