Libnet.ro
UNICEF

14:15

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Obiectivul meu, sa stabilim forma OUG pe rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca.

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Pana luni vom avea scenariile si formulele cu privire la cresterea salariului minim

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi declansate negocierile cu partenerii sociali, informeaza Agerpres.

Razvan Cuc il acuza pe Ludovic Orban ca a capitulat in fata constructorului, acceptand amanarea inaugurarii Magistralei 5 de metrou

Fostul ministru al Transporturilor din Cabinetul Dancila, Razvan Cuc, il acuza pe premierul Ludovic Orban ca a capitulat in fata intereselor constructorului care se ocupa de magistrala 5 de metrou, acceptand prelungirea termenului de dare in folosinta, pana in iunie 2020, ceea ce va duce la costuri suplimentare pentru stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )