Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Mihai Tudose a rabufnit! L-a dat afara din Ministerul Educatiei

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose a rabufnit! L-a dat afara din Ministerul Educatiei

Gabriel Liviu Ispas a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Decizia a fost publicata miercuri seara in Monitorul. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

Consiliul de Administratie al BNR solicita o intalnire cu premierul Mihai Tudose: Despre ce se va discuta in cadrul intrevederii

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a anuntat marti ca ii solicita o intalnire premierului Mihai Tudose, dupa ce a luat act de declaratiile publice ale acestuia,.

Mihai Tudose: Un targ de Craciun in Piata Victoriei nu e chiar o idee inspirata

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Mihai Tudose: Guvernul sustine revitalizarea Vaii Jiului prin turism

Premierul Mihai Tudose si vicepremierul Ion Marcel Ciolacu au primit, miercuri, la Palatul Victoria, o delegatie a primarilor din Valea Jiului, judetul Hunedoara. Guvernul sustine proiectele care pot contribui la dezvoltarea Vaii Jiului si revitalizarea acestei zone prin turism, a declarat premierul Mihai Tudose, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose despre angajatii APIA care protesteaza in fata Guvernului: Un director din teritoriu primeste 12.497 lei/ Li se pare putin, noua ni se pare ca e mult

Premierul Mihai Tudose nu se arata impresionat de problemele ridicate de angajatii APIA Agentia Plati si Interventie pentru Agricultura) care protesteaza in Piata Victoriei, chiar in timpul sedintei de Guvern. Apropo de salarizare, apropo de manifestatiile din fata Guvernului, informatie publica cat are unul dintre domnii din fata: 12. 498 lei salariul lunar. un director de la APIA, din teritoriu. Li se pare putin, noua ni se pare ca e mult, a afirmat premierul la inceputul sedintei de Guvern.

Mihai Tudose, palma pentru Dragnea: Am incredere in OLAF. Legile Justitiei nu sunt ale Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a dezis de legile Justitiei, spunand, la Parlament, ca nu este un pachet legislativ asumat de Guvern, ci de majoritatea parlamentara. intrebat daca are incredere in OLAF, in contextul in care inspectorii europeni au declanstat dosarul Belina, in care este implicat Liviu Dragnea, premierul a raspuns: Da, am incredere in OLAF.

Mihai Tudose: Nu cred ca e cea mai inspirata decizie un targ de Craciun in mijlocul Pietei Victoria

Premierul Mihai Tudose sustine ca nu considera o decizie inspirata organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului. Replica lui Tudose vine dupa ce Primaria Capitalei a anuntat organizarea unui targ de Craciun.

Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste: Legile justitiei sunt in Parlament, modificarile Codului fiscal sunt in Parlament

Premierul Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste, el spunandu-le luni jurnalistilor ca legile justitiei, precum si Codul fiscal, sunt in Parlament. Legile justitiei sunt in Parlament, deci nu raspund eu ca si Guvern. In ceea ce priveste modificarile din Codul Fiscal, isi urmeaza cursul, sunt in Parlament. ) Eu m-am uitat si eu la televizor aseara. Eu n-am vazut vreo palma din aia mare cu fiscalitatea, a afirmat Mihai Tudose, citat de News. ro.

Mihai Tudose: SUA sunt si trebuie sa ramana principalul aliat strategic al Romaniei

Premierul Mihai Tudose a afirmat joi ca Statele Unite ale Americii sunt si trebuie sa ramana principalul aliat strategic al Romaniei, atat pe partea militara, cat si din punct de vedere economic, scrie Agerpres.

Mihai Tudose: SUA sunt si trebuie sa ramana principalul aliat strategic al Romaniei; nu am stiut despre raspunsul lui Dragnea si Tariceanu catre Departamentul de Stat

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca SUA sunt si trebuie sa ramana un aliat Romaniei, el spunand ca nu a stiut nimic despre raspunsul transmis Departamentului de Stat al SUA, in numele Parlamentului, de catre presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )