Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Mihai Tudose da ULTIMATUM bancilor: S-a TERMINAT! Nu suntem naivi! (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Mihai Tudose da ULTIMATUM bancilor: S-a TERMINAT! Nu suntem naivi! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose da ultimatum celor 70% dintre institutiile bancare care nu au platit impozit pe profit in ultimii ani. Tudose a explicat ca daca nu merge cu vorba buna, se vor lua masuri. continuă pe B1

Premierul Mihai Tudose da ULTIMATUM bancilor: S-a TERMINAT! Nu suntem naivi! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose da ultimatum celor 70% dintre institutiile bancare care nu au platit impozit pe profit in ultimii ani. Tudose a explicat ca daca nu merge cu vorba buna, se vor lua masuri.

Premierul Mihai Tudose a facut doua numiri noi in Guvern

Premierul Mihai Tudose a facut doua numiri noi in Guvern. Nicolae Tudose este noul secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Ionut-Valeriu.

Sorin Grindeanu l-a demis, premierul Mihai Tudose l-a repus in functie

Noi numiri facute de premierul Mihai Tudose au fost publicate in Monitorul Oficial. Dan Dumitrescu a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii MS), printr-o decizie a prim-mi.

Sindicatele angajatilor din penitenciare se intalnesc joi cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre acordarea majorarii salariale de pana la 15.

Sindicatele angajatilor din penitenciare au anuntat ca se intalnesc joi cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre acordarea majorarii salariale de pana la 15 la suta pentru angajatii din sistemul penitenciar, precum si despre conditiile de munca si despre deficitul de personal.

Rasturnare de situatie privind majorarea accizelor la carburanti! Premierul Mihai Tudose a facut anuntul

Romanii s-au ingrijorat degeaba. Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand.

Premierul Mihai Tudose precizeaza ce contribuie la cresterea economica a Romaniei

Premierul Mihai Tudose sustine ca fondurile europene sunt unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare a Romaniei. Totodata, seful Executivului a precizat ca au fost acreditate toate autoritatile de management si au fost transmise spre decontare facturi de peste 170 de milioane de euro.

Premierul Mihai Tudose a facut doua numiri noi in Guvern

Nicolae Tudose a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), printr-o decizie a premierului Mihai.

Premierul Mihai Tudose cere Parlamentului o ancheta la ANRE

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, in debutul sedintei de guvern de miercuri, ca va cere Parlamentului o ancheta laAutoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE),.

In loc de pamflet: Mihai Tudose, perioada romantismului si luptele de la Marasesti

Premierul Mihai Tudose a fost prezent miercuri seara, pe sticla, la Romania Tv si la Antena 3, folosind aceeasi sintagma cand a fost vorba de firmele care ar indrazni sa mareasca pretul produselor sau serviciilor fiindca guvernul scumpeste carburantii, dar si pentru bancile care isi externalizeaza profitul: 'perioada romantismului a trecut'. Noi credem ca premierul nu s-a lansat intr-o dezbatere literara ci a ridicat amenintator degetul spunand ca s-a terminat cu furtul in Romania :).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )