Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul Orban, anunt despre redeschiderea scolilor: Aceasta perioada nu va fi una foarte lunga

Antena3 Antena3,
Premierul Orban, anunt despre redeschiderea scolilor: Aceasta perioada nu va fi una foarte lunga

Premierul Ludovic Orban a lasat de inteles ca scolile nu se vor deschide curand, motivul fiind actual context epidemiologic de la noi si dorinta de a proteja profesorii si bunicii. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre revenirea la starea de urgenta.

Premierul Romaniei a vorbit miercuri seara despre situatia Romaniei in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 cresc tot mai mult. Acesta a fost intrebat daca in tara noastra va reveni starea de urgenta, iar raspunsul lui a venit fara ezitare. Ce se intampla cu localurile care nu respecta masurile de restrictie Chiar daca noile .

SONDAJ SUPERTEACH: 66% din profesorii din Romania cer redeschiderea scolilor

Peste 66% dintre profesori din Romania sustin redeschiderea scolilor, mai mult de 50% dintre ei isi doresc sa desfasoare cursuri offline, iar 21% dintre dascali sunt de parere ca, la ora actuala, sistemulhibrid ar functiona mai binein scenariul rosu, in contextul pandemic, arata rezultatele unui chestionar realizat de organizationala educationala SuperTeach, in randul a peste 1. 500 de cadre didactice.

Orban, anunt de ultima ora in legatura cu modernizarea spitalelor. Decizia e ferma

A fost nevoie de o noua tragedie ca autoritatile sa decida reforma din sistemul de sanatate romanesc. Dupa drama de la Piatra Neamt, Ludovic Orban si Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, au facut inspectii prin spitalele din Bucuresti. La finalul zilei cei doi au anuntat concluziile. Au mai murit niste oameni ca sistemul sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )