Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef .

Ludovic Orban: Printr-un amendament al PSD, decizia de desemnare a managerului la spitalele subordonate autoritatilor locale a ramas la nivel local Cei desemnati pentru postul de manager in anumite judete sunt de slaba calitate

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a recunoscut ca exista discutii pentru ca spitalele subordonate autoritatilor locale sa fie trecute sub conducerea Ministerului Sanatatii. Vom face o analiza foarte.

Orban, anunt de ultima ora in legatura cu modernizarea spitalelor. Decizia e ferma

A fost nevoie de o noua tragedie ca autoritatile sa decida reforma din sistemul de sanatate romanesc. Dupa drama de la Piatra Neamt, Ludovic Orban si Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, au facut inspectii prin spitalele din Bucuresti. La finalul zilei cei doi au anuntat concluziile. Au mai murit niste oameni ca sistemul sa .

Anunt de ultima ora! in ce stare este acum Draga Olteanu Matei. Diagnosticul final

Declaratii sustinute de doctorul Cimpoesu despre starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, care a ajuns de urgenta la Spitalul Spiridon din Iasi, vineri seara, dupa ce a suferit o hemoragie superioara. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei. Diagnosticul: hemoragie sugestiva superioara Draga Olteanu Matei a .

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

Romania nu va intra in carantina dupa 6 decembrie, in masura in care lucrurile raman sub control, a declarat marti premierul Ludovic Orban in cadrul unei conferinte de presa: in masura in care.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare, astazi, pe aparate de tip Real Time PCR, de 53.000-54.000. Cum arata realitatea cifrelor din ultimele 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat marti de ce nu creste capacitatea de testare pentru coronavirus, in contextul in care era anuntat ca va creste capacitatea la circa 50. 000 de teste. Seful Guvernului a afirmat ca, la ora actuala, in tara noastra este o capacitate de testare, pe aparate Real Time PCR de 53. 000 de teste. in ultimele 24 de ore au fost realizate doar aproximativ 30. 000 de teste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )