Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premierul Orban va conduce personal Comitetul pentru Situatii de Urgenta, in locul ministrului Vela

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban va conduce personal Comitetul pentru Situatii de Urgenta, in locul ministrului Vela

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca va preliua conducerea Comitetului National pentru Situati. continuă pe România Liberă

Premierul Ludovic Orban a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Prim-ministrul Ludovic Orban a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta joi, 14 mai, la ora 20:00, la sediul MAI.

Orban: Comitetul pentru Situatii de Urgenta va declara astazi starea de alerta si va institui toate masurile necesare imi asum conducerea Comitetului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi declarata de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, organism a carui conducere o va prelua personal.

MASURI PENTRU STAREA DE ALERTA Premierul devine seful Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) va institui, incepand de maine, starea de alerta si va lua toate masurile necesare pentru apararea vietii si sanatatii cetatenilor, masuri care sunt obligatorii si sunt stabilite in baza dispozitiilor OUG 212004, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedinte de guvern de astazi, care se afla in desfasurare.

VIDEO Prima sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, in care se va decide cum va arata exact starea de alerta in Romania, incepand de vineri Orban: Romanii vor redobandi libertatea de circulatie in interiorul localitatilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU), infiintat prin ordonanta de guvern pentru a gestiona starea de alerta care va fi instituita in Romania incepand de vineri, s-a intrunit in aceasta seara si urmeaza sa decida ce se va intampla in aceasta perioada. Premierul Ludovic Orban, care conduce CNSU, a spus la inceputul sedintei ca odata cu instituirea starii de alerta romanii vor redobandi libertatea de circulatie in interiorul localitatilor si a mentionat o parte din restrictiile care vor fi ridicate, avertizand ca populatia trebuie sa isi mentina atitudinea responsabila, pentru a tine sub control epidemia de coronavirus.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta: 51 de persoane, vindecate de COVID-19 in judetul Calarasi

Oi, 14 mai 2020, la nivelul judetului Calarasi, Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 67 in judetul Calarasi, conform informatiilor furnizate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Dintre acestea, 51 s-au vindecat si 3 au decedat. 179 de persoane se afla in carantina institutionalizata, in timp ce 229 de persoane sunt in autoizolare la domiciliu si se afla sub monitorizare.

Orban: Comitetul pentru Situatii de Urgenta va declara astazi starea de alerta si va institui toate masurile necesare imi asum conducerea Comitetului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi declarata de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, organism a carui conducere o va prelua personal.

Ludovic Orban a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a convocat in sedinta Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Discutiile vor avea loc incepand cu ora 20. Scopul structurii va fi sa adopte masuri de respectat in.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va declara, joi, starea de alerta in Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat in debutul sedintei de Guvern, ca joi, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) va declara starea de alerta pe teritoriul Romaniei. Referindu-se la cele.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta: 51 de persoane cu COVID-19, vindecate

In judetul Calarasi au fost confirmate pana in prezent un numar de 64 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, din care: 51 de persoane s-au vindecat si 3 persoane au decedat.

Premierul Orban vrea tot mai multa putere. Se cauta debarcarea ministrului de Interne?

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca preia personal conducerea Comitetului National pentru Sit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )