Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premierul Orban vrea tot mai multa putere. Se cauta debarcarea ministrului de Interne?

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban vrea tot mai multa putere. Se cauta debarcarea ministrului de Interne?

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca preia personal conducerea Comitetului National pentru Sit. continuă pe România Liberă

Se modifica Legea Politiei. Mai putina putere pentru seful IGPR, mai multa putere pentru ministru

Senatul a aprobat marti, in calitate de for decizional, o propunere legislativa de modificare a Legi.

Un fenomen care l-a surprins pe Alexandru Rafila: mai multa lume pe strazi, dar o scadere a cazurilor de coronavirus. Sunt curios ce va fi in perioada urmatoare

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, pentru B1 tv, ca in ultimele patru zile a remarcat un fenomen interesant in Romania: media cazurilor de coronavirus inregistrate zilnic a scazut, desi oamenii sunt tot mai prezenti pe strazi. Deocamdata nu-si poate explica aceasta situatie, dar perioada urmatoare va arata daca este doar o intamplare sau un trend.

Sustinerea emotionala a angajatilor, tot mai cautata pe parcursul crizei Covid-19

Criza cauzata de pandemia de Covid-19 a scos in evidenta si mai mult importanta starii de bine a angajatilor si sustinerea emotionala a acestora, astfel ca au aparut in paita tot mai multe servicii de consultanta si platforme care aduc astfel de beneficii.

Premierul Orban nu mai intelege nimic! Puterea i-a luat mintile!

Acum le dau dreptate autorilor Constitutiei. Nu poti lasa pe mana oricui restrictionarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor! Ne trezim ca un singur om, premierul Romaniei, are drept de viata si de moarte asupra a milioane de cetateni! Cum guvernul si administratia centrala asculta de premier, de ce vrea muschii lui, asa se executa.

Premierul Orban, in vizita la companii si obiective din Alba: uzina de armament din Cugir, fabrica Mercedes din Sebes si santierul autostrazii A10

Premierul Ludovic Orban va fi prezent vineri, 15 mai 2020, alaturi de alti membri ai Guvernului, in judetul Alba, intr-o vizita de lucru.

Premierul Orban va conduce personal Comitetul pentru Situatii de Urgenta, in locul ministrului Vela

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca va preliua conducerea Comitetului National pentru Situati.

Premierul Orban refuza slujbele in interiorul bisericilor: Sub nicio forma

Premierul Ludovic Orban a declarat ca slujbele religioase nu se vor putea tine in interiorul biseric.

Cum a ajuns Cumpanasu sfetnic al Guvernului pe fonduri europene. Premierul Orban a semnat ca primarul o lista copy-paste

Premierul Ludovic Orban a recunoscut luni seara ca a semnat ca primarul numirea lui Alexandru Cumpanasu intr-un comitet consultativ de gestionare a fondurilor europene.

VASILE STEFANESCU, COTAR: De cand a plecat Badea, haosul din piata de asigurari este tot mai mare

Haosul din piata de asigurari si reasigurari este din ce in ce mai mare de cand a plecat Leonardo Badea din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), ne-a declarat ieri Vasile Stefanescu, presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )