Libnet.ro
UNICEF

08:17

Premierul Orban, despre scandalul drumul cumatrului din Neamt: O furaciune de 80 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Premierul Orban, despre scandalul drumul cumatrului din Neamt: O furaciune de 80 de milioane de euro

La randul lui, cel vizat de criticile premierului, seful CJ Neamt, a sustinut ca una din cauzele intarzierii finalizariii lucrarilor la DN15, care face legatura cu Ardealul, se datoreaza guvernarii liberale, care a sistat finantarea. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Un barbat din Neamt a murit ars de viu dupa ce a adormit cu tigara aprinsa

Un barbat din Neamt care locuia singur a fost gasit fara viata in casa care i-a luat foc.

Orban, despre rectificarea bugetara: Ne vom bate in Parlament. Suntem pregatiti si pentru orice alta situatie, astfel incat sa impidicam ca PSD sa faca rau Romaniei

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica, la Iasi, ideea ca amendamentele aprobat de PSD la rectificarea bugetara vor fi corectate in Parlament, dar anunta ca Executivul este pregatit pentru orice situatie, astfel ancat sa impiedice PSD sa faca rau Romaniei. Nu putem accepta ca PSD sa-si bata joc de tara asta si sa conduca Romania spre nicaieri, a afirmat premierul, precizand ca amendamentele votate ar duce tara spre faliment.

Orban, despre rectificarea bugetara care prevede majorarea cu 40% a pensiilor: Declanseaza falimentul Romaniei.Ne vom bate in Parlament

Premierul Ludovic Orban afirmat, sambata, ca Guvernul va purta negocieri in Parlament, astfel incat amendamentele la rectificarea bugetara care prevad majorarea cu 40% a pensiilor si cresterea salariilor profesorilor sa fie retrimise la Comisie. Premierul a afirmat ca aceste amendamente ar declansa falimentul Romaniei.

Orban, despre pandemie: Nu ma pricep la valuri. Indiferent in ce val suntem trebuie sa respectam masurile de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a spus, referindu-se la pandemie, ca nu se pricepe la valuri, dar ca indiferent unde ne-am afla trebuie respectate masurile de protectia sanitara si anume portul mastii, igiena si pastrarea distantei.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu avem niciun motiv, dimpotriva, obiectivul nostru constant a fost revenirea la normalitate. Este o tema de campanie, inventata de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu se pune problema revenirii la starea de urgenta in contextul evolutiei epidemiei de coronavirus, precizand ca la nivelul institutiilor care se ocupa de.

Orban, despre rectificarea bugetara: PSD este inamicul public numarul 1 al Romaniei si al ecomomiei romanesti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, dupa ce Parlamentul a adoptat rectificarea bugetara cu amendamente, ca iresponsabilitatea PSD risca sa arunce Romania intr-o criza economica pe care abia ce am depasit-o.

Ludovic Orban, despre metroul Gara de Nord Otopeni: Progresul era putin peste 11% cand am preluat guvernarea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa, luni, la capatul deplasarii testcu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, la care.

ORBAN, DESPRE CADRELE DIDACTICE CARE REFUZA SA PREDEA ONLINE: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Orban, despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )