Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Orban, despre testele putine care se fac la Calarasi: Nu este adevarat ca nu se fac teste

Adevărul Adevărul,
Premierul Orban, despre testele putine care se fac la Calarasi: Nu este adevarat ca nu se fac teste

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi,seara la DIGI24 ca in judetele care raporteaza cazuri putine de infectare in randul cetatenilor se efectueaza suficiente testari, dar ca testele pot fi lucrate in centre din alte zone. continuă pe Adevărul

DSP Calarasi, despre testele COVID-19: Laboratorul spitalului lucreaza numai probele prelevate in situatii de urgenta

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi lucreaza in prezent numai probele prelevate in situatii de urgenta pentru pacienti spitalizati in aceasta unitate. Acesta este explicatia Directiei de Sanatate Publica din Calarasi referitor la efectuarea a 8 teste pentru noul coronavirus pe data de 29 octombrie.

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Femeile care fac videochat pot fi recunoscute foarte usor! Iata ce le deosebeste de restul

In prezent, putine joburi sunt tentante. Majoritatea ofera salarii mici si presupun multa munca si stres. Iar atunci cand vezi ca efortul pe care il depui este mare, dar banii abia iti ajung de pe o luna pe alta, incepi sa simti o presiune insuportabila!.

Anamaria Prodan, secretul despre averea pe care o are. Ce nu a facut niciodata

Frumoasa, desteapta si devreme acasa! Acestea sunt doar cateva calitati pe care Anamaria Prodan le-a dovedit pe parcursul anilor. Pe langa familia frumoasa pe care o are, impresara de fotbal ascunde in spatele sau o avere impresonanta de care nu se fereste sa vorbeasca. Aceasta a dezvaluit recent secretul succesului sau profesional, cat si cum .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )