Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Orban este cel care va decide daca se maresc alocatiile si pensiile

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban este cel care va decide daca se maresc alocatiile si pensiile

Ministrul de Finante, Florin Citu, a precizat, joi, ca nu el ci seful Guvernului este cel care va de. continuă pe România Liberă

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Un barbat s-a predat politiei, marturisind ca este cel care l-a ucis pe fratele fotbalistului Serge Aurier

Un barbat s-a prezentat, marti seara, la comisariatul central de politie din Toulouse si a fost retinut, dupa ce a marturisit uciderea lui Christopher Aurier, fratele fotbalistului Serge Aurier de la Tottenham, decedat cu o zi inainte, informeaza AFP.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

ngaria decide daca restrictioneaza inchirierea apartamentelor prin Airbnb

Parlamentul ungar urmeaza sa se pronunte marti prin vot asupra unei initiative guvernamentale care va permite municipalitatilor sa plafoneze numarul de zile in care proprietarii apartamentelor le pot inchiria prin platforma Airbnb.

Ungaria decide daca restrictioneaza inchirierea apartamentelor prin Airbnb

Parlamentul ungar urmeaza sa se pronunte marti prin vot asupra unei initiative guvernamentale care va permite municipalitatilor sa plafoneze numarul de zile in care proprietarii apartamentelor le pot inchiria prin platforma Airbnb.

Premierul Orban merge in fata senatorilor pentru a convinge PSD sa treaca legea carantinei si izolarii

Plenul Senatului se reuneste, joi, la ora 12. 00, pentru a dezbate si vota legea privind izolarea si carantina, iar Guvernul a anuntat ca premierul Ludovic Orban participa la sedinta.

Cum s-a ajuns la clasarea dosarului 10 august, plimbat timp de aproape doi ani intre trei Parchete, si care este impactul? Procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 14.00

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Bogdan Parlog, cel care a deschis dosarul privind interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august 2018, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 14. Vom discuta cu procurorul militar despre cum s-a ajuns la clasarea dosarului 10 august, plimbat timp de aproape doi ani intre trei Parchete, si despre impactul deciziei DIICOT de a-i scoate de sub urmarire penala pe sefii de atunci ai Jandarmeriei. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Raed Arafat, amenintat cu moartea: Eu o sa fiu cel care o sa te ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de piatra!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost amenintat public cu moartea de catre un adept al teoriei conspiratiei care nu crede in existenta noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra.

Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor, implicat in cazul Caracal

Raul Coltor, barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a declarat anul trecut ca este agent secret international, dupa ce s-a prezentat la CSM pentru a dezvalui presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )