Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Orban, gafa de proportii in plina pandemie de coronavirus (Video)

Antena3 Antena3,
Premierul Orban, gafa de proportii in plina pandemie de coronavirus (Video)

Premierul Ludovic Orban a facut vineri o gafa de proportii, dupa intalnirea cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in plina pandemie de coronavirus. continuă pe Antena3

Primul pas spre aprobarea legii prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ Proiectul, depus in plina pandemie de coronavirus

Proiectul de lege depus in plina pandemie de coronavirus care prevede, printre altele, ca Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalenta cu a judecatorilor cu grad maxim de la inalta Curte de Casatie si Justitie a fost avizat favorabil joi in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor.

Imagini revoltatoare! in plina pandemie de coronavirus, mai multi angajati stau inghesuiti in microbuzul spre serviciu

In plina pandemie de coronavirus, multi romani sunt nevoiti sa mearga la munca in conditii aproape inumane, care nu le permit sa aiba minimul de siguranta impotriva unei potentiale infectari cu noul coronavirus. O angajata din Constanta a iesit plangand din microbuzul care o ducea spre munca Acesta este si cazul unei femei din Constanta, .

Crima ingrozitoare in plina pandemie de coronavirus! Fetita de sapte ani, injunghiata mortal in timp ce se plimba cu parintii prin parc

Crima ingrozitoare in plina pandemie de coronavirus.

Noua metoda de inselatorie a batranilor, in plina pandemie de coronavirus. Pensionarii trebuie sa aiba mare grija!

Hotii vin cu noi metode de inselatorie in plina pandemie de coronavirus. Acestia suna la usa batranilor si spun ca sunt trimisi de autoritati sa dezinfecteze casa. Asftel, talharii fura tot ce gasesc in case.

La ce distanta de casa putem merge in plina pandemie de coronavirus. Ce inseamna in apropierea locuintei

Restrictiile de circulatie impuse de autoritati in plina pandemie de coronavirus nu sunt foarte clare pentru toti romanii. Spre exemplu, in ordonanta militara, se spune de iesirile in apropierea locuintei.

Catalin Botezatu a dat lovitura in plina pandemie. Contracte de milioane de euro cu statul pentru medici

Pandemia de coronavirus ii rotunjeste conturile creatorului de moda Catalin Botezatu. Vorbim de sume de aproximativ 18 milioane de euro. Asta da lovitura de proportii pentru firma Viggo Fashion International! in plina criza medicala, Botezatu da lovitura in contextul crizei fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, Viggo Fashion International, producator de costume si haine .

In plina Pandemie, Printul Harry si Meghan au fugit din Canada! Afla unde locuiesc acum!

In plina pandemie de Coronavirus, Printul Harry si Meghan Markle au parasit Canada. Conform unor apropiati, acestia ar urma sa locuiasca permanent in Los Angeles.

Gestul facut de Familia Regala Britanica, in plina pandemie de coronavirus. Copiii Ducilor de Cambridge transmit un mesaj cadrelor medicale

Familia Regala Britanica a transmis toata aprecierea pentru cei care lucreaza in sistemul medical si au grija in aceasta perioada de pacientii infectati cu coronavirus.

in plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste

In plina pandemie de coronavirus, Primaria Suceava cumpara ornamente luminoase pentru Paste. Valoarea contractului este de peste 130. 000 de lei, scrie Mediafax.

Alexandru Arsinel, apel in plina pandemie de COVID-19: Haideti sa traim! Haideti sa ne ascundem in casa cateva saptamani!

Celebrul actor Alexandru Arsinel a facut un apel la romani, in plina pandemie de coronavirus, cerandu-le sa stea in case, daca vor sa traiasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )