Libnet.ro
UNICEF

13:45

Premierul Orban se intalneste cu ambasadorul SUA Adrian Zuckerman. Ce vor discuta

Adevărul Adevărul,
Premierul Orban se intalneste cu ambasadorul SUA Adrian Zuckerman. Ce vor discuta

Potrivit programului oficial al premierului Ludovic Orban, intalnirea este programata la ora 9. 00 si va avea loc la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban se intalneste cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman,. intalnirea are loc in contextul situatiei din Orientul Mijlociu, relateaza News. ro.

Premierul Ludovic Orban, discutii cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pe tema tensiunilor din Orientul Mijlociu

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri dimineata, la Palatul Victoria pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. intrevederea celor doi oficiali are loc in contextul situatiei tensionate din.

Premierul Orban si sefa Comisiei Europene discuta din nou despre MCV

Premierul Orban se intalneste, joi, cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Melescanu, la intalnirea cu ambasadorul SUA

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zucke.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

Programele Rabla si Rabla Plus vor primi finantare si in acest an, promite premierul Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. Programul Rabla s-a desfasurat an de an din 2005 incoace, iar Rabla Plus, pentru masini electrice si hibride, a avut in 2019 cel mai bun an.

Lege cu dedicatie. Cum l-a mufat premierul Orban pe Victor Ponta la banii statului. E pretul motiunii de cenzura

Guvernul a acceptat un amendament la buget prin care, doar in 2020, vor primi finantare de la stat toate partidele care au parlamentari, nu doar cele care au participat la alegerile din 2016. Decizia e cu dedicatie pentru ProRomania. Potrivit unor surse politice, amendamentul a fost negociat direct de Victor Ponta cu Ludovic Orban si Florin Citu. E pretul motiunii de cenzura, sustine unul dintre parlamentarii PNL.

Premierul Orban: NATO e fundamentala pentru Romania, iar angajamentul nostru la succesul sau este solid

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat joi premierul Ludovic Orban, la sediul NATO.

Premierul Orban, invins in instanta de un tanar celebru

Un judecator de la Sectia de contencios a Curtii de Apel Bucuresti a dispus marti suspendarea deciziei prin care premierul Ludovic Orban l-a eliberat pe Andrei Tinu din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Cetatenie ANC).

Premierul Orban a confirmat implicarea mai intensa a Romaniei in Orientul Mijlociu impotriva terorismului (FOTO)

Romania va contribui in situatia in care Organizatia Tratatului Nord-Atlantic NATO) va considera importanta o implicare mai intensa impotriva terorismului dinOrientul Mijlociu, a declarat premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )