Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul Orban si sefa Comisiei Europene discuta din nou despre MCV

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban si sefa Comisiei Europene discuta din nou despre MCV

Premierul Orban se intalneste, joi, cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. continuă pe România Liberă

Orban: La nivelul Comisiei Europene si Parlamentului European exista o sustinere pentru aderarea Romaniei la Schengen

Premierul Ludovic Orban spune ca la nivelul Comisiei Europene si Parlamentului European exista sustinerea pentru aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, dar ca mai trebuie intreprinse demersuri pentru obtinerea unui consens la nivelul Consiliului European. El crede ca atitudinile de nesustinere totala a acestui obiectiv se vor modifica in favoarea tarii noastre intr-un orizont de timp rezonabil.

Ludovic Orban s-a intalnit, la Bruxelles, cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene si cu comisarul Adina Valean: Care au fost subiectele discutate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, in a doua zi a vizitei sale la Bruxelles, cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene, Margrethe Vestager si Valdis Dombrovskis, precum si cu comisarul.

Orban spune ca a prezentat in mod realist situatia bugetului din Romania vicepresedintelui executiv al Comisiei Europene

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, la Bruxelles, ca a vorbit cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, despre situatia bugetului din Romania, in contextul depasirii deficitului, si i-a prezentat acestuia in mod realist situatia si masurile care vor fi luate pentru reechilibrarea bugetara.

Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, marti, in prima zi a vizitei sale la Bruxelles, cu Michel Barnier, seful Task Force-ului Comisiei Europene pentru relatiile cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu Frans.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a pierdut procesul in care imputa Comisiei Europene ca nu a asigurat respectarea dreptului la un proces echitabil

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a pierdut procesul la Curtea de Justitie a UE in care imputa Comisiei Europene ca a omis sa-si indeplineasca obligatiile privind respectarea, de catre Romania, a statului de drept, a independentei justitiei si dreptului la un proces echitabil, precum si ca a omis sa-si indeplineasca obligatiile privind protectia datelor cu caracter personal.

VIDEO Prima reactie a presedintelui Comisiei Europene in criza iraniana: Utilizarea armelor trebuie sa inceteze imediat

Folosirea armelor trebuie sa inceteze acum pentru a lasa loc dialogului, a fost prima reactie a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen privind criza iraniana.

Tramvai vs. BMW: Ironii ale Reprezentantei Comisiei Europene in Romania

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania comenteaza ironic pe Facebook incidentul in care un sofer de BMW si un vatman s-au sicanat in trafic, primul blocand linia de tramvai, iar al doilea intrand cu tramvaiul in autoturism.

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia .

BMW-ul lovit de tramvai, PRINS DIN NOU in trafic! CUM ARATA ACUM masina? ASA CEVA... (VIDEO)

BMW-ul lovit recent de un tramvai deoarece blocase sina a fost surprins din nou pe strazi! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Masina din incidentul care a pus pe.

LIVEVIDEO Haosul pune din nou stapanire pe Franta: Proteste masive si greva in transporturi

Haosul din transporturi a pus din nou stapanire pe Franta in contextul in care sindicatele au reluat masivele proteste fata de planul lui Emmanuel Macron de reformare a sistemului de pensii in a 36-a zi consecutiva de manifestatii antiguvernamentale, devenind astfel una dintre cele mai longevive miscari sociale, scrie euronews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )