Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Prima reactie a presedintelui Comisiei Europene in criza iraniana: Utilizarea armelor trebuie sa inceteze imediat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima reactie a presedintelui Comisiei Europene in criza iraniana: Utilizarea armelor trebuie sa inceteze imediat

Folosirea armelor trebuie sa inceteze acum pentru a lasa loc dialogului, a fost prima reactie a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen privind criza iraniana. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, marti, in prima zi a vizitei sale la Bruxelles, cu Michel Barnier, seful Task Force-ului Comisiei Europene pentru relatiile cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu Frans.

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

FRF, prima reactie in scandalul DIICOT: Sunt pure speculatii

Federatia Romana de Fotbal a venit cu o prima reactie dupa ce in spatiul public a venit informatia ca FRF este in centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT. Institutia sustine ca sunt pure speculatii.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a pierdut procesul in care imputa Comisiei Europene ca nu a asigurat respectarea dreptului la un proces echitabil

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a pierdut procesul la Curtea de Justitie a UE in care imputa Comisiei Europene ca a omis sa-si indeplineasca obligatiile privind respectarea, de catre Romania, a statului de drept, a independentei justitiei si dreptului la un proces echitabil, precum si ca a omis sa-si indeplineasca obligatiile privind protectia datelor cu caracter personal.

Tramvai vs. BMW: Ironii ale Reprezentantei Comisiei Europene in Romania

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania comenteaza ironic pe Facebook incidentul in care un sofer de BMW si un vatman s-au sicanat in trafic, primul blocand linia de tramvai, iar al doilea intrand cu tramvaiul in autoturism.

Prima reactie a europenilor dupa atacul iranienilor asupra bazelor americane din Irak. Ce a transmis MAE roman

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a descris atacul de razbunare al Iranului asupra a doua baze din Irak unde stationeaza militari americani drept un alt exemplu de escaladare si amplificare a confruntarii, scrie AFP. Ministerul Roman de Externe a transmis ca atacul Iranului de azi poate deteriora grav situatia din zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )