Libnet.ro
UNICEF

23:31

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie pentru o luna si il vrea interimar pe Gabriel Oprea

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie pentru o luna si il vrea interimar pe Gabriel Oprea

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat d. continuă pe Antena3

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie

Premierul Victor Ponta a ales sa se autosuspende din functie, dupa operatia la genunchi pe care a facut-o in Turcia. Anuntul a fost facut chiar de seful Guvernului, duminica, pe pagina sa de.

Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coalitie: Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in 8234;Romania. Am toata increderea in domnii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunand ca are toate increderea in.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul ar trebui sa revina repede. Nu am sesizat la Victor Ponta vreo vaga intentie de a se retrage

Calin Popescu Tariceanu a comentat in emisiunea Secvential decizia premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie pentru 28 de zile. Presedintele Senatului considera ca premierul Victor Ponta ar.

Gorghiu, despre situatia lui Chiliman: Va fi suspendat din functie daca va fi arestat. Statutul este acelasi pentru toata lumea

Andrei Chiliman, daca va fi arestat, va fi suspendat din functie, conform statutului, a declarat vineri, Alina Gorghiu. Potrivit acesteia, liberalii nu se opun justitiei. Nu e o fericire sa vorbesc in general,.

Procurorul Balaban, suspendat din functie, dupa ce a fost trimis in judecata: Magistratul a primit de la mai multe persoane bani, dar si un vitel

Procurorul Constantin Balabande la Parchetul de pe langa Judecatoria Macin, trimis in judecata, miercuri, pentru luare de mita, a fost suspendat joi din functie de Consiliul Superior al Magistraturii, informeaza.

Spania: Printesa Cristina si-a vandut vila din Barcelona pentru plata cautiunii

Printesa Cristina si-a vandut resedinta din Barcelona pentru a acoperi cautiunea, in asteptarea procesului in care, alaturi de sotul sau, este judecata pentru frauda fiscala. Suma de 2,4 miloane de euro a f.

Arnold Schwarzenegger se tine de glume in rolul robotului din Terminator, pentru o cauza caritabila (VIDEO)

Arnold Schwarzenegger le-a facut o farsa celor care au pasit pragul muzeului Tussaud. Actorul a imbracat din nou costumul robotului programat sa ucida din Terminator pentru a sustine actiunea caritabila.

Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro.

Radu Tudor: Victor Ponta nu va putea scapa de presiunea DEMISIEI. Nu genunchiul este problema

Gestul premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, dar nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a spus analistul politic Radu Tudor. Cred ca.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )