Libnet.ro
UNICEF

21:45

Premierul Republicii Moldova, in vizita oficiala la Bruxelles. Cu ce eurodeputati romani se intalneste Maia Sandu

B1 B1,
Premierul Republicii Moldova, in vizita oficiala la Bruxelles. Cu ce eurodeputati romani se intalneste Maia Sandu

Premierul moldovean Maia Sandu va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Bruxelles, acolo unde se va intalni cu fostul presedinte si actual eurodeputat Traian Basescu, cu Dacian Ciolos, liderul Renew Europe,. continuă pe B1

Premierul Republicii Moldova - discutii cu Dacian Ciolos

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat perspectivele de cooperare cu delegatia Romaniei in grupul Renew Europe din Parlamentul European, condusa de Dacian Ciolos.

Premierul Republicii Moldova il felicita pe presedintele Ucrainei pentru scorul obtinut la parlamentare. Maia Sandu: Este o mare responsabilitate sa primesti increderea atator oameni

Premierul moldovean Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Zelenski, in conditiile in care partidul noului presedinte din Ucraina a obtinut un rezultat covarsitor la alegerile parlamentare.

Premierul R. Moldova, Maia Sandu, discuta despre cooperare cu Dacian Ciolos

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat perspectivele de cooperare cu delegatia Romanie.

UE isi reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova si aloca aproape 15 milioane de euro

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

Comisia Europeana reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova

Comisia Europeana a reluat astazi sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

Precizarile Politiei de Frontiera privind disparitia unui avion de mici dimensiuni pe teritoriul Republicii Moldova

Politia de Frontiera vine cu unele precizari si detalii pe cazul disparitiei unui avion de mici dimensiuni pe teritoriul Republicii Moldova. Avionul ar fi traversat sectorul trasnistrean al frontierei de stat moldo-ucrainene in regiunea satului Camarovca, pe 19 iulie curent, la ora 17:45.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )