Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premierul Sorin Grindeanu a numit doi secretari de stat la Ministerul Agriculturii

B1 B1,
Premierul Sorin Grindeanu a numit doi secretari de stat la Ministerul Agriculturii

Premierul Sorin Grindeanu a numit in functie doi secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu si Alexandru-Danut Potor, iar deciziile au fost publicate in. continuă pe B1

Premierul Sorin Grindeanu da rapoarte la doi stapani

Pentru a croi bugetul de stat, premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit ieri cu Klaus Iohannis, seful sau pe linie de stat, apoi cu Liviu Drganea, seful sau pe linie de partid.

Klaus Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu. Care este subiectul discutiei

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu vor avea miercuri o intalnire la Cotroceni pe tema bugetului de stat pe 2017 si a sustenabilitatii masurilor anuntate de noul Cabinet.

Cine sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Numirea lor a fost validata de premierul Sorin Grindeanu

Dumitru Daniel Botanoiu si Danut Alexandru Potor sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate miercuri in Monitorul Oficial.

Premierul Sorin Grindeanu, uimit de nametii inalti de doi metri din sud-est

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu stratul de zapada din Dobrogea ce atinge pe alocuri 2 metri.

Premierul Sorin Grindeanu, primele anunturi dupa sedinta de la MAI: Doamna ministru a dormit aproape in fiecare noapte in minister, de cand a fost anuntat codul de vreme rea

Sorin Grindeanu, noul prim-ministru, a povestit cum a decurs sedinta de la Ministerul de Interne in ceea ce priveste problemele cauzate de vremea nefavorabila. Grindeanu a fost incantat de modul.

Presedintia: Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni. Seful statului s-a aratat ingrijorat de masurile luate de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre situatia bugetului pentru 2017 .

Doi noi secretari de stat la Ministerul Agriculturii, numiti de premier; Daniel Botanoiu revine la MADR dupa trei luni

Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire in functie a doi secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu si Alexandru-Danut Potor, deciziile fiind publicate, miercuri, in Monitorul Oficial, scrie news. ro.

Sorin Grindeanu, martor in dosarul finantarii ilegale a echipei de fotbal Poli Timisoara. Instanta a admis audierea fostului viceprimar al Timisoarei

Viceprimar al Timisoarei si membru in consiliului de administratie al clubului, in perioada in care procurorii DNA sustin ca Primaria Timisoara a finantat ilegal clubul de fotbal patronat de Marian Iancu, premierul Sorin Grindeanu va fi audiat ca martor in proces. Surse judiciare au declarat ca solicitarea de audiere a lui Grindeanu a fost admisa inainte ca acesta sa fie propus pentru functia de premier.

Sorin Grindeanu, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis: Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, in limita deficitului de 3% din PIB

Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune in aplicare masurile asumate in Programul de Guvernare, in conditiile incadrarii in limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut, a declarat premierul Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat de presa, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor: Presedintele cere lamuriri privind bugetul Romaniei in contextul masurilor luate de guvern (VIDEO)

Administratia Prezidentiala a transmis prin vocea purtatorului de cuvant, Madalina Dobrovolschi, ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu despre masurile luate de guvernul pe ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )