Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sorin Grindeanu, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis: Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, in limita deficitului de 3% din PIB

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis: Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, in limita deficitului de 3% din PIB

Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune in aplicare masurile asumate in Programul de Guvernare, in conditiile incadrarii in limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut, a declarat premierul Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat de presa, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu, dupa o intalnire cu ministrul apararii: Am reiterat prioritatea de a asigura Armatei, in bugetul pentru 2017, 2% din PIB

Guvernul va asigura, in bugetul pentru 2017, 2% din Produsul Intern Brut, potrivit premierului Sorin Mihai Grindeanu. Am reiterat prioritatea Guvernului de a asigura Armatei, in bugetul pentru 2017, 2% din Produsul Intern Brut, conform angajamentelor asumate de Romania, a declarat Grindeanu, luni, cu ocazia unei intrevederi, la sediul MApN, cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les.

Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor: Presedintele cere lamuriri privind bugetul Romaniei in contextul masurilor luate de guvern (VIDEO)

Administratia Prezidentiala a transmis prin vocea purtatorului de cuvant, Madalina Dobrovolschi, ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu despre masurile luate de guvernul pe ca.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Grindeanu: Nu va fi deloc usor de construit un buget cu masurile deja aprobate si cu incadrarea in deficitul de 3%

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, dupa ce a discutat timp de o ora cu premierul Grindeanu, ca nu va fi deloc usor sa se construiasca un buget cu masurile deja aprobate de guvern si care sa respecte si incadrarea intr-un deficit de 3%, care este insa obligatorie.

Presedintia: Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni. Seful statului s-a aratat ingrijorat de masurile luate de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre situatia bugetului pentru 2017 .

Klaus Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu. Care este subiectul discutiei

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu vor avea miercuri o intalnire la Cotroceni pe tema bugetului de stat pe 2017 si a sustenabilitatii masurilor anuntate de noul Cabinet.

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat miercuri la Palatul Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe 2017 in contextul ingrijorarilor legate de sustenabilitatea masurilor promise de PSD, a declarat purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

Ce scria in notele despre Sevil Shhaideh pe care Klaus Iohannis le-a primit de la servicii |OPINIE

Scandalul Sevil Shhaideh s-a stins la fel cum a izbucnit. Cu viteza ametitoare. Presedintele Klaus Iohannis i-a refuzat protejatei lui Liviu Dragnea functia de premier, agenda publica a fost ocupata cu nominalizarea lui Sorin Grindeanu, iar Sevil Shhaideh a iesit brusc din atentia opiniei publice. Respingerea sa a fost cauzata de vulnerabilitati la adresa sigurantei nationale, care o faceau incompatibila cu calitatea de vicepresedinte al CSAT.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, dupa ce Parlamentul a respins, la finalul lunii decembrie, cererea sa de reexaminare in care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii.

Klaus Iohannis va promulga legea care elimina CASS si impozitul de 16% pentru pensii

Legea prin care se elimina plata CASS pentru toate pensiile, precum si a impozitului pe venit de 16% pentru pensiile sub 2. 000 de lei este aproape de a intra in vigoare. Presedintele Klaus Iohannis a.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita: Daca Traian Basescu le are, sa le puna la dispozitia procurorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Sorin Grindeanu, ca daca Traian Basescu are inregistrari ar trebui sa le prezinte procurorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )