Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Premierul Sorin Grindeanu: Sustinem planificarea multianuala pentru asigurarea fara sincope a vaccinurilor

România Liberă România Liberă,
Premierul Sorin Grindeanu: Sustinem planificarea multianuala pentru asigurarea fara sincope a vaccinurilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca Guvernul sustine planificarea multianuala pentru asigurarea fara sincope a vaccinurilor, potrivit unui comunicat de presa remis de Executiv. continuă pe România Liberă

Sustinem planificarea multianuala pentru asigurarea fara sincope a vaccinurilor

Executivul sustine planificarea multianuala pentru asigurarea fara sincope a vaccinurilor, a declarat astazi prim-ministrul Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat oficial.

Premierul Sorin Grindeanu: Presedintia Consiliului UE va oferi Romaniei oportunitatea de a contribui la consolidarea proiectului european

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca presedintia Consiliului Uniunii Europene va oferi Romaniei oportunitatea de a contribui, de o maniera consistenta, la consolidarea proiectului european.

Premierul Sorin Grindeanu, mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni: Eu si intreg Guvernul vom face tot ce putem pentru ca Romania sa fie tara in care copiii vostri sa-si doreasca sa traiasca

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis, duminica, mesaj adresat romanilor din Diaspora cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni.

Remanierea, test pentru raportul de forte din PSD: Liviu Dragnea i-a luat in vizor pe ministrii lui Sorin Grindeanu, dar premierul nu pare dornic sa execute ordinele sefului sau de partid

Mai multi ministri sunt luati in vizor de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care vrea remanierea Guvernului, dar premierul Sorin Grindeanu nu mai pare dornic sa respecte ordinele sefului sau de partid.

Premierul microbist. Sorin Grindeanu socheaza: Cu ce echipa de fotbal tine Sunt genul inrait

Premierul Sorin Grindeanu a oferit un interviu jurnalistilor de la ProSport , in care vorbeste despre echipa sa preferata, dar si despre jucatorii sau favoriti. Desi toata lumea se astepta ca fiind.

Premierul Grindeanu, parat in coalitie de ministri ALDE. De ce se plang oamenii lui Tariceanu

Premierul Sorin Grindeanu pare ca are probleme cu ministri sai: el a fost parat de cativa dintre oamenii din echipa lui Calin Popescu Tariceanu. Acest lucru reiese din rapoartele scrise.

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, impreuna la finala SuperLigii de rugby. Dragnea: Evaluarea ministrilor merge, despre rezultate mai vorbim

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminica, alaturi de premierul Sorin Grindeanu, la finala SuperLigii CEC Bank la rugby dintre Timisoara Saracens si Stiinta Baia Mare, afirmand ca evaluarea activitatii ministrilor merge, dar despre rezultate mai vorbim.

SURSE: Relatia Dragnea - Grindeanu, faza pe amenintari/ Urmeaza remanierea in prima jumatate a lunii iunie/ Va incerca liderul PSD sa schimbe si premierul?

Liderul PSD, Liviu Dragnea si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu l-ar schimba si maine pe Sorin Grindeanu din functia de premier, insa n-o pot face fara colaborarea presedintelui Klaus Iohannis care n-a dat nici un semnal pana cum ca este dispus sa o faca, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse politice. Din acest motiv, liderul PSD ar fi schimbat tactica si, potrivit surselor citate, a inceput sa-l ameninte pe Grindeanu transmitandu-i tot mai insisten semnale pe surse ca ministri ALDE, de pilda, sunt nemultumiti de colaborarea cu premierul si ca s-ar putea sa-i forteze schimbarea din functie prin demisia mai multor ministri din guvern. Cert este ca Dragnea a vorbit joi seara din nou despre remanierea cabinetului Grindeanu. Surse de la varful PSD au declarat pentru HotNews. ro ca mai multi ministri aparare, educatie, finante, interne, IMM-uri si posibil justitie) vor fi schimbati in prima jumatate a lunii iunie.

Scandalul ambulantelor continua. Premierul, ministrul Sanatatii, cel de Interne si Raed Arafat ar urma sa se intalneasca luni la Guvern

Intalnirea dintre premierul Sorin Grindeanu, ministrul Sanatatii, al Internelor si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) ar putea avea loc luni, la sediul Guvernului, sustin surse oficiale citate de Agerpres. Printre temele discutate se numara si achizitia de ambulante care a dus la un conflict intre ministrul Sanatatii, Florian Bodog si seful DSU, Raed Arafat.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu reprezentantii CEZ, care i-au prezentat planurile companiei in Romania

Reprezentantii Grupului CEZ in Romania i-au prezentat, luni, premierului Sorin Grindeanu activitatea operationala de pana in prezent si investitiile pe termen lung in retea, servicii suport si comunitatile unde este activa compania, se arata intr-un comunicat al companiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )