Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul a trimis Corpul de Control la centrala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul a trimis Corpul de Control la centrala

ACTUALIZARE 10:40 Presedintele Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatii Nucleare CNCAN) Rodin Traicu, a afirmat in legatura cu situatia actuala de la Cernavoda ca: Toate sistemele de siguranta au functionat ireprosabil, nu exista nici un pericol si nici un defect, in ceea ce priveste mediul inconjurator, acesta nu este afectat in nici un fel. -------- Nuclearelectrica anunta, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National, astazi, ca urmare a aparitiei unei disfunctionalitati la un sistem electric de proces, partea clasica, nu cea nucleara a centralei. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica, in contextul in care, joi, Unitatea 2 a centralei s-a deconectat automat, aceasta fiind a doua avarie aparuta in ultimele patru zile,.

Nuclearelectrica este verificata de cateva zile de Corpul de Control al prim-ministrului

Premierul Viorica Dancila a trimis luni Corpul de Control al prim-ministrului la Nuclearelectrica, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Corpul de Control a fost trimis in contextul in care la centrala nucleara de la Cernavoda au fost inregistrate probleme in lant duminca. Joi, au aparut noi probleme la Cernavoda, Unitatea 2 fiind decontectata automat de la Sistemul Energetic National, ca urmare a aparitiei unei disfunctionalitati la un sistem electric de proces.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )