Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica

B1 B1,
Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica, in contextul in care, joi, Unitatea 2 a centralei s-a deconectat automat, aceasta fiind a doua avarie aparuta in ultimele patru zile,. continuă pe B1

Nuclearelectrica este verificata de cateva zile de Corpul de Control al prim-ministrului

Premierul Viorica Dancila a trimis luni Corpul de Control al prim-ministrului la Nuclearelectrica, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Corpul de Control a fost trimis in contextul in care la centrala nucleara de la Cernavoda au fost inregistrate probleme in lant duminca. Joi, au aparut noi probleme la Cernavoda, Unitatea 2 fiind decontectata automat de la Sistemul Energetic National, ca urmare a aparitiei unei disfunctionalitati la un sistem electric de proces.

Viorica Dancila, intalnire de ultima ora in contextul sarbatoririi Centenarului (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Vasilica Dancila a avut luni, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Linas Linkevi269;ius, ministrul afacerilor externe al Republicii Lituania. Vizita oficialului lituanian are loc in contextul.

Premierul a trimis Corpul de Control la centrala

ACTUALIZARE 10:40 Presedintele Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatii Nucleare CNCAN) Rodin Traicu, a afirmat in legatura cu situatia actuala de la Cernavoda ca: Toate sistemele de siguranta au functionat ireprosabil, nu exista nici un pericol si nici un defect, in ceea ce priveste mediul inconjurator, acesta nu este afectat in nici un fel. -------- Nuclearelectrica anunta, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National, astazi, ca urmare a aparitiei unei disfunctionalitati la un sistem electric de proces, partea clasica, nu cea nucleara a centralei.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila l-a primit, ieri, pe Andrian Candu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, aflat la Bucuresti cu ocazia participarii la sedinta solemna a Parlamentului Romaniei dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Premierul Viorica Dancila, chemata saptamana viitoare in Parlament, la Ora premierului

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, astazi, ca premierul Viorica Dancila sa vina martea viitoare in plenul Parlamentului, la Ora premierului, dupa ce PNL a solicitat ca aceasta sa vina si sa le spuna romanilor unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta, informeaza News. ro.

Viorica Dancila, convocata in Parlament sa dea explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila a fost convocata, in data de 3 aprilie, in Parlament pentru a da explicatii despre modul in care sunt cheltuiti banii romanilor. in Orei prim-ministrului, Dancila va da.

Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

A fost schimbat seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Premierul Viorica Dancila a semna, miercuri, decizia de schimbare a lui Marcel Bogdan Pandelica din functia de.

Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Tudose. Pe cine a mai dat afara

Premierul Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Mihai Tudose. Luni, Alexandru - Vasile Oprean a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale,.

Parlament: Viorica Dancila, convocata sa dea explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta in plenul Camerei Deputatilor, marti, 3 aprilie. Aceasta a .

Viorica Dancila este neprofesionista. Scriitoarea Ana Blandiana se alatura miscarii rezist

Scriitoarea Ana Blandiana se alatura oficial miscarii Rezist. Aceasta s-a aratat nemultumita fata de premierul Viorica Dancila, pe care a catalogat-o drept neprofesionista. Miscarea Rezist are.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )