Libnet.ro
UNICEF

23:15

Premierul Tudose, convocat la Parlament pentru a da explicatii cu privire la starea economiei

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose, convocat la Parlament pentru a da explicatii cu privire la starea economiei

Prim-ministrul Mihai Tudose a fost convocat, luni, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, pentru a da explicatii cu privire la situatia economica. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose, chemat sa dea explicatii in Parlament, cu privire la starea economiei

Premierul Mihai Tudose va merge, luni, in Parlament, pentru a prezenta starea exacta a economiei, a investitiilor si executiei bugetare pentru fiecare minister, a anuntat liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

VIDEO. Premierul Tudose, convocat la Parlament: Cresterea economica incepe sa se simta in buzunarele romanilor

Prim-ministrul Mihai Tudose a fost convocat, luni, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

VIDEO Premierul Tudose, convocat la Parlament: Cresterea economica incepe sa se simta in buzunarele romanilor

Prim-ministrul Mihai Tudose a fost convocat, luni, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Premierul Tudose vine in Parlament la solicitarea PNL, pentru a da explicatii despre starea economiei

Premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament, la Ora Prim-ministrului, la solicitarea PNL, pentru a da explicatii privind starea economiei.

LIVE VIDEO TEXT Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose prezinta de la ora 16. 30 in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului. El vine in Parlament in urma unei solicitari a PNL, liberalii cerand explicatii despre masurile controversate lansate pe banda rulanta de guvern in ultima luna.

VIDEO Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca Guvernul nu se va atinge de Pilonul 2 de pensii. Tudose a prezentat in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului, venind in fata parlamentarilor in urma unei solicitari a PNL.

Premierul Tudose, convocat de PNL in Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

PNL l-a convocat astazi, de la ora 16. 30, in Camera Deputatilor, pe premierul Mihai Tudose pentru a da explicatii cu privire la situatia economica, dupa cum a anuntat inca de lunea trecuta presedintele PNL, Ludovic Orban.

Premierul va merge luni in plen pentru a da explicatii despre starea economiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament pentru a prezenta starea exacta a economiei, a investitiilor si executiei bugetare pentru fiecare minister si, de asemenea, de unde intentioneaza sa ia Guvernul bani pentru viitor pentru ca toate cheltuielile angajate nu pot fi acoperite.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Tudose, convocat de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica. Tema dezbaterii politice la care va participa seful Executivului se numeste Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti, portivit unei surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )