Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Tudose vine in Parlament la solicitarea PNL, pentru a da explicatii despre starea economiei

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose vine in Parlament la solicitarea PNL, pentru a da explicatii despre starea economiei

Premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament, la Ora Prim-ministrului, la solicitarea PNL, pentru a da explicatii privind starea economiei. continuă pe Hotnews

Scandalul de la CAS Bihor: premierul Tudose a ramas in offside. Prefectul Ioan Mihaiu: Am ajuns la un numitor comun

Scandalul bolnavilor imobilizati, dusi pe targi la CAS pentru a obtine adeverinta de asigurat, a ajuns pana la premierul Tudose, care a cerut sa fie demisi cei responsabili. Prefectul judetului Bihor, Ioan Mihaiu, s-a intalnit cu Viorel Pasca si a precizat ca a fost identificata o solutie pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Premierul Tudose, chemat sa dea explicatii in Parlament, cu privire la starea economiei

Premierul Mihai Tudose va merge, luni, in Parlament, pentru a prezenta starea exacta a economiei, a investitiilor si executiei bugetare pentru fiecare minister, a anuntat liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 11:05 Cristian Busoi, PNL: Mutarea banilor de la Pilonul II la Pilonul I ii va face pe tineri sa plece din tara Mutarea banilor de la contributiile private in fondul gestionat de stat reprezinta o deposedare de drepturi a segmentului de pana in 45 de ani, in favoarea electoratului de peste 65 de ani, si ii va face pe tineri sa plece din tara, sustine Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti. ------------- Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

DECIZIE de ULTIMA ORA! Premierul Tudose L-A DEMIS!

Seful CNAS, Marian Burcea, a fost demis de premierul Mihai Tudose, dupa ce acesta a fost retinut, alaturi de alte 13 persoane pentru constituirea unui grup infractional organizat si folosirea influentei in.

Haz de necaz. Cateva motive pentru care premierul Tudose nu are card

Premierul Mihai Tudose a devenit tot mai acid in discursurile sale indreptate impotriva bancilor. Recent, acesta a sustinut ca nici macar nu a acceptat sa-si ia salariul pe card, pentru ca nu.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivitTVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Mai mult, manualul a fost tiparit dupa ce premierul Mihai Tudose a catalogat drept o gluma anuntul ministrului Educatiei, Liviu Pop, despre faptul ca elevii vor avea manual de Educatiei Fizica.

UPDATE Ministrul Pop a tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a. Premierul Tudose ii ia apararea dupa ce l-a criticat

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivit TVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Premierul Mihai Tudose i-a luat apararea, marti, laRomania TV, ministrului Educatiei, dupa ce initial a catalogat manualul drept o gluma a lui Liviu Pop.

Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

Seful CNAS a fost demis de premierul Tudose

Seful CNAS, Marian Burcea, a fost demis de premierul Mihai Tudose, dupa ce acesta a fost retinut, alaturi de alte 13 persoane pentru constituirea unui grup infractional organizat si folosirea influentei in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )