Libnet.ro
UNICEF

09:30

Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

ACTUALIZARE 17:33 Tudose: Nu vor fi remanieri Nu vor fi operate remanieri guvernamentale in prezent, a reiterat premierul Mihai Tudose, aratand ca o analiza asupra activitatii Executivului va fi facuta in luna ianuarie. ------------ Premierul Mihai Tudose a infirmat, astazi, o eventuala remaniere guvernamentala in urmatoarea perioada. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

Premierul Mihai Tudose a infirmat, astazi, o eventuala remaniere guvernamentala in urmatoarea perioada.

Iar incepem cu glumele astea proaste?. Olguta Vasilescu, nervoasa ca se vorbeste despre o remaniere guvernamentala

Guvernul Romaniei se pregateste sa sufere o noua remaniere, iar acest lucru provoaca nemultumire in randul unora dintre membrii cabinetului Tudose. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a numit.

Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, mai bine si mai des.

Premierul Tudose: Eu am incredere in OLAF

Premierul Mihai Tudose a fost intrebat luni de ziaristi daca are incredere in Oficiul European de Lupta Anti-Frauda, raspunzand ca are incredere in institutia europeana, a carei sesizare a condus la constituirea dosarului DNA in care Liviu Dragnea si sefii de la TelDrum sunt urmariti penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu.

Premierul Tudose: Eu am incredere in OLAF

Premierul Mihai Tudose a afirmat, astazi, ca are incredere in Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF).

Premierul Tudose:in 2018 vom avea cresetere economica de peste 6%

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la Antena 3, ca nivelul cresterii economiei in anul 2018 va depasi 6%, nivelul pe care premierul il prognozeaza pentru finele anului in curs.

Premierul Tudose acuza BNR ca nu a intervenit ca sa opreasca deprecierea leului

Banca Nationala a Romaniei BNR) poarta o parte din vina pentru deprecierea leului in raport cu moneda europeana, a acuzat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca este nevoie de o discutie serioasa cu reprezentantii Bancii Centrale pe acest subiect. Premierul a mai sustinut ca BNR putea interveni in chestiunea cresterii euro, dar nu a facut-o.

Premierul Tudose nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul

Mihai Tudose a anuntat, luni, ca nu va participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, el invocand faptul ca are niste probleme in Braila. El spune,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )