Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Tudose nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul

Mihai Tudose a anuntat, luni, ca nu va participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, el invocand faptul ca are niste probleme in Braila. El spune,. continuă pe Antena3

Parada de Ziua Nationala anuntata la Alba Iulia, inlocuita cu un ceremonial militar. Liderii PSD fug de orasul Marii Uniri

Parada anuntata in urma cu o saptamana pentru Ziua Nationala ce va fi sarbatorita vineri, 1 decembrie, la Alba Iulia va fi inlocuita cu un ceremonial militar mult mai restrans. Vor participa 300 de militari si 25 de mijloace tehnice de lupta.

Cine e fetita de 3 ani imbracata in port popular care promoveaza imaginea Romaniei alaturi de militari si jandarmi de Ziua Nationala

O fetita de doar 3 ani si 5 luni, imbracata in port traditional, promoveaza imaginea unora dintre cele mai importante institutii ale statului, Ministerul de Interne si Ministerul Apararii Nationale, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

Vremea in Bucuresti de Ziua Nationala a Romaniei

Meteorologii anunta vreme calda de Ziua Nationala, in Capitala. Exista insa riscul aparitiei ploii. Pentru lunile decembrie si ianuarie se estimeaza o temperatura medie usor mai ridicata, cu.

De Ziua Nationala, proteste fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de prezenta politicienilor penali la Parada militara: Romania moare

Mai multe proteste sunt anuntate vineri, de Ziua Nationala a Romaniei, atat fata de participarea politicienilor cu probleme penale la parada militara, cat si fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de modificarea Legii ONG-urilor.

LIVE VIDEO Sambata are loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Militarii Ministerului Apararii Nationale, efectueaza, sambata, antrenamentul general pentru parada ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, in Bucuresti. MApN transmite, live, pe Facebook, repetitia soldatilor romani.

VIDEO Sambata a avut loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Militarii Ministerului Apararii Nationale, efectueaza, sambata, antrenamentul general pentru parada ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, in Bucuresti. MApN transmite, live, pe Facebook, repetitia soldatilor romani.

Premierul Tudose acuza BNR ca nu a intervenit ca sa opreasca deprecierea leului

Banca Nationala a Romaniei BNR) poarta o parte din vina pentru deprecierea leului in raport cu moneda europeana, a acuzat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca este nevoie de o discutie serioasa cu reprezentantii Bancii Centrale pe acest subiect. Premierul a mai sustinut ca BNR putea interveni in chestiunea cresterii euro, dar nu a facut-o.

Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

ACTUALIZARE 17:33 Tudose: Nu vor fi remanieri Nu vor fi operate remanieri guvernamentale in prezent, a reiterat premierul Mihai Tudose, aratand ca o analiza asupra activitatii Executivului va fi facuta in luna ianuarie. ------------ Premierul Mihai Tudose a infirmat, astazi, o eventuala remaniere guvernamentala in urmatoarea perioada.

Premierul Tudose:in 2018 vom avea cresetere economica de peste 6%

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la Antena 3, ca nivelul cresterii economiei in anul 2018 va depasi 6%, nivelul pe care premierul il prognozeaza pentru finele anului in curs.

Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, mai bine si mai des.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )