Libnet.ro
UNICEF

13:30

Premierul Tudose il lauda pe Ion Iliescu: Sunt foarte multe de invatat de la el. A fost un om extraordinar pentru timpul acela

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose il lauda pe Ion Iliescu: Sunt foarte multe de invatat de la el. A fost un om extraordinar pentru timpul acela

Premierul Mihai Tudose a afirmat, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca Ion Iliescu, a fost un om extraordinar pentru perioada in care a fost presedinte al Romaniei, chiar daca nu a fost perfect. continuă pe România Liberă

Incredibil! Ce a spus Mihai Tudose despre Ion Iliescu si Adrian Nastase

Mihai Tudose a intrat in istorie, fiind numit cel mai recent premier al tarii. Acesta a urmat unor nume importante in politica romaneasca cum ar fi Adrian Nastase sau Victor Ponta. Mihai.

Ambasadorul Italiei la Bucuresti: Peste 99% dintre romanii din Italia sunt foarte bine integrati

Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi, a declarat, miercuri, ca peste 99% dintre romanii din Italia sunt foarte bine integrati. Diplomatul a afirmat, cu prilejul unei vizite la Botosani, ca romanii invata foarte repede limba italiana si s-au acomodat in Italia foarte usor.

VIDEO. Premierul Tudose, discutie despre Legea vaccinarii cu firmele de medicamente. 12 la suta dintre parinti nu sunt de acord sa-si imunizeze copiii

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, cu firme producatoare si distribuitoare de medicamente, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Tudose s-a intalnit cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Marile companii americane sunt interesate de Romania

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

PSD ataca si bancile, dupa multinationale. Premierul Tudose: La un moment dat o sa public niste date despre banci. Stiu ca o patesc, dar o s-o fac

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu pentru postul Antena 3, ca este decis sa publice, la un moment dat, unele informatii sensibile despre bancile care activeaza in Romania.

Premierul Tudose intra in vacanta. Cine va conduce Guvernul timp de cinci zile

Premierul Mihai Tudose si-a delegat atributiile pentru perioada vacantei de Sfanta Maria vicepremierului Marcel Ciolacu, potrivit unei decizii publicate, joi, in Monitorul Oficial. Asadar, timp de cinci zile, intre 11 si 15 august, Marcel Ciolacu va conduce guvernul.

Stii bancul cu fluturele? Ti-l spune premierul Tudose!! (VIDEO)

Pentru ca el si echipa sa le-au rezolvat pe toate, premierul Mihai Tudose si-a permis sa spuna si un banc, la Antena 3. Un tip iesea dintr-o scara de bloc si a auzit o voce: Stai!S-a oprit brusc.

Premierul Tudose: La un moment dat o sa public niste date despre banci. Stiu ca o patesc, dar o s-o fac

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu pentru postul Antena 3, ca este decis sa publice, la un moment dat, unele informatii sensibile despre bancile care activeaza in Romania.

Liderii sindicali ai angajatilor din penitenciare se intalnesc cu premierul Tudose pentru a negocia majorarea salariala de 15 la suta

Liderii sindicatelor din penitenciare au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca sa negocieze acordarea majorarii salariale de pana la 15 la suta pentru angajatii din inchisori.

Premierul Tudose: Ma deranjeaza faptul ca bancile ne fura

Premierul Mihai Tudose a anuntat posibile masuri fiscal-bugetare contra bancilor care nu platesc impozite pe profit daca nu merge cu vorba buna, precizand ca el va iesi personal si va da exemple de banci care fura din bugetul public.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )