Libnet.ro
UNICEF

20:45

Incredibil! Ce a spus Mihai Tudose despre Ion Iliescu si Adrian Nastase

B1 B1,
Incredibil! Ce a spus Mihai Tudose despre Ion Iliescu si Adrian Nastase

Mihai Tudose a intrat in istorie, fiind numit cel mai recent premier al tarii. Acesta a urmat unor nume importante in politica romaneasca cum ar fi Adrian Nastase sau Victor Ponta. Mihai. continuă pe B1

Mihai Tudose, despre majorarea accizelor la carburanti: Nu cred ca preturile vor creste

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand ca, in caz contrar, statul ar putea.

Premierul Tudose il lauda pe Ion Iliescu: Sunt foarte multe de invatat de la el. A fost un om extraordinar pentru timpul acela

Premierul Mihai Tudose a afirmat, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca Ion Iliescu, a fost un om extraordinar pentru perioada in care a fost presedinte al Romaniei, chiar daca nu a fost perfect.

VIDEO Ludovic Orban, contre cu Mihai Gadea: M-ati chemat aici ca sa ma certati? / Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre angajarea sotiei intr-o firma care a avut contracte publice. / Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea

Discutie tensionata joi seara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, intre liderul PNL Ludovic Orban si Mihai Gadea, realizatorul emisiunii. Orban a fost acuzat de Gadea ca a facut un blat dupa ce s-a ferit sa atace in emisiune procurorii, in contextul discutiei despre dosarul sau din instanta, din cauza caruia s-a retras anul trecut din cursa pentru Primaria Capitalei. Domnule Gadea, dumneavoastra m-ati chemat pe mine aici ca sa ma certati?, a reactionat Orban, adaugand ca Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre implicarea fiicei sale in afaceri din domeniul energiei sau despre angajarea sotiei sale intr-o firma care a avut contracte publice. Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea baiatului domniei sale in afaceri cu porcii sau in alte afaceri.

Sabin Orcan, despre afacerile fiicei premierului Mihai Tudose, care este actionara la o firma de cand avea 19 ani: Oamenii abilitati de lege ar trebui sa isi puna intrebari

Directorul editorial al Romaniei Libere, jurnalistul Sabin Orcan, a vorbit, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, despre ascensiunea fiicei premierului Mihai Tudose, Diana Tudose, care face afaceri cu energie de la varsta de 19 ani.

Mihai Tudose, dezvaluiri in premiera despre familia si locul in care a copilarit: Complicat e un cuvant dulce

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, pentru emisiunea Sinteza zilei, despre propria familie si despre locurile in care a.

Sindicatele angajatilor din penitenciare au anuntat ca se intalnesc joi cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre acordarea majorarii salariale de pana la 15 la suta pentru angajatii din sistemul penitenciar, precum si despre conditiile de munca si despre deficitul de personal.

Sabin Orcan comenteaza afacerile fiicei premierului Mihai Tudose, care este actionara la o firma de cand avea 19 ani: Oamenii abilitati de lege ar trebui sa isi puna intrebari

Directorul editorial al Romaniei Libere, jurnalistul Sabin Orcan, a vorbit, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, despre ascensiunea fiicei premierului Mihai Tudose, Diana Tudose, care face afaceri cu energie de la varsta de 19 ani.

Sindicatele angajatilor din penitenciare se intalnesc joi cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre acordarea majorarii salariale de pana la 15.

Tudose, despre plata defalcata a TVA: O sa fie in prima faza optional, dar de la 1 ianuarie va fi obligatoriu

Plata defalcata a TVA va fi initial optionala pentru companii, de la 1 septembrie de cand urmeaza sa fie introdusa, urmand ca de la 1 ianuarie sa fie obligatorie, a anuntat premierul Mihai Tudose.

Premierul Tudose, despre seful ANRE: Parlamentul poate sa-l intrebe pe domnul, cum il cheama, Havrilet, de ce lui ii e cald, asa, de vreo trei luni, doua luni si nu a facut ce trebuie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca Guvernul va cere Parlamentului o ancheta la ANRE pe tema situatiei din sistemul energetic, inclusiv asupra cresterilor de preturi la energia electrica inregistrate in ultima perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )