Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Tudose loveste in ministrii lui Dragnea: De la care ministere a taiat fonduri si la care a adaugat prin rectificare. Cadouri si pentru SRI si procurori (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Tudose loveste in ministrii lui Dragnea: De la care ministere a taiat fonduri si la care a adaugat prin rectificare. Cadouri si pentru SRI si procurori (VIDEO)

Ionut Misa, ministru al Finantelor a anuntat public, rectificarea bugetara pe care guvernul condus de Mihai Tudose urmeaza sa o efectueze. Ministrul a anuntat ca rectificarea bugetara este una pozitiva si. continuă pe B1

Premierul Tudose, atac la Liviu Dragnea: Nu ma duc in America sa fac poze cu cineva (FOTO)

Premierul Mihai Tudose a dat miercuri seara noi detalii despre pregatirile pentru o vizita pe care urmeaza sa o desfasoare in Statele Unite. Cu aceasta ocazie, premierul a lansat si o ironie dura la.

Liviu Dragnea a povestit ca era la masa cu premierul Tudose si vicepremierul Ciolacu cand a izbucnit scandalul de la MApN: Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca era la masa cu premierul Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu cand a inceput scandalul declansat de comunicatul de presa privind plata unor drepturi salariile la Ministerul Apararii si a apreciat ca fostul ministru Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia deoarece respectivul comunicat a produs multa panica in MApN si temeri in exterior.

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Dupa ce a semanat bunastare printre romani, premierul Tudose a gasit alte mori de vant cu care sa se lupte: FMI si Banca Mondiala

Dupa ce s-a razboit prin intermediul presei cu bancile din Romania, fara un rezultat concret, si a dat fiori reci administratorilor de fonduri de pensii din Pilonul II si clientilor acestora, desi ulterior a spus ca nu se atinge de el, premierul Mihai.

Premierul Tudose, vizita surpriza la MAPN

Premierul Mihai Tudose efectueaza, vineri, o vizita de lucru la Ministerul Apararii Nationale MApN), sustin surse guvernamentale. Vizita are loc in contextul in care Adrian Tutuianu a demisionat.

Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justitiei: Avem oameni care ne iubesc peste tot. Nu vreti sa vina toate avizele si sa vorbim dupa aceea?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre proiectul de modificare a Legilor Justitiei, intrucat asteapta avizul de la Consiliul Suprem al Magistraturii CSM).

Premierul Tudose explica de ce i-a cerut demisia ministrului Apararii

Premierul Mihai Tudose le-a recomandat, marti, tuturor oficialilor, mai ales celor din ministerele de forta, care tin de siguranta nationala, sa nu mai foloseasca mesaje care nu sunt adevarate.

Premierul Tudose a promis Ford ca va finaliza Autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova pana la finalul mandatului

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall, intrevedere in cadrul careia seful Guvernului a promis companiei americane ca, pana la sfarsitul mandatului, va fi finalizata Autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova.

Premierul Tudose recidiveaza in minciuni: A umflat cifra fondurilor europene atrase de Romania cu peste 1 miliard de euro

Premierul Mihai Tudose a fost prins din nou folosind afirmatii false si cifre neconforme cu realitatea. Cu ocazia vizitei in Romania a comisarului european pentru dezvoltare regionala, Corina Cretu,.

O delegatie CNMR s-a intalnit cu premierul Tudose. Despre ce au discutat

O delegatie a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR) s-a intalnit cu premierul Mihai Tudose, in cadrul careia au discutat despre o serie de proiecte in domeniul Educatiei, scrie Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID).

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )