Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Tudose modifica sistemul Split TVA. Nu va fi obligatoriu pentru toate firmele

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose modifica sistemul Split TVA. Nu va fi obligatoriu pentru toate firmele

Dupa sedinta de vineri a CEX de la PSD, premierul Mihai Tudose a anuntat o noua viziune in chestiunea platii defalcate a TVA - asa numitul Split TVA. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Alaturi de Klaus Iohannis, la lansarea noului model Ford de la Craiova, a vorbit si premierul Mihai Tudose. Prezenta celor doi lideri politici reprezintaun semnal puternic atat pentru.

Split TVA: 11 scenarii de aplicare cu scheme de la ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a desenat 11 scheme care ilustreaza scenarii de aplicare a platii defalcate a TVA. In acest moment, ordonanta de urgenta 23/2017, emisa de Guvernul Tudose, prevede ca de la 1 octombrie 2017 sistemul TVA split se poate aplica optional, iar de la 1 ianuarie 2018 va fi obligatoriu pentru toate firmele platitoare de TVA din Romania. De asemenea, firmele neplatitoare de TVA vor fi obligate sa achite TVA in contul special de TVA al furnizorului platitor de TVA.

Ordonantele pentru marirea accizei si pentru split TVA se voteaza in plenul Senatului. Premierul Tudose face clarificari

Plenul Senatului va discuta si va supune la vot, marti, Ordonantele de Guvern pentru introducerea platii defalcate a TVA si pentru majorarea accizei la carburanti.

Premierul Tudose da peste cap un plan important al PSD

Split TVA se va aplica doar la companiile care au relatii contractuale cu firmele de stat, si pentru firmele aflate in faliment sau in insolventa, a declarat Mihai Tudose, intr-o interventie.

Tudose: Split TVA se va aplica doar la firmele de stat, in insolventa sau in faliment

Split TVA se va aplica doar la firmele de stat, in faliment sau in insolventa, a declarat luni seara Mihai Tudose, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Ordonantele pentru marirea accizei si pentru split TVA se voteaza in plenul Senatului

Plenul Senatului va discuta si va supune la vot, marti, Ordonantele de Guvern pentru introducerea platii defalcate a TVA si pentru majorarea accizei la carburanti.

Premierul Tudose a anuntat ca a discutat cu Halep, Tiriac si Nastase despre o solutie pentru Arenele BNR

Premierul Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca a avut la Guvern o intrevedere cu jucatoarea de tenis Simona Halep, noul nr. 1 mondial WTA, la care au participat si fostii mari tenismeni Ion Tiriac si Ilie Nastase .

Tudose: Masura split TVA va fi amendata in Parlament, nu va mai fi obligatorie pentru toata lumea

Premierul Mihai Tudose a declarat ca in privinta TVA split se va tine cont de anumite propuneri ale patronatelor si se va interveni cu amendamente in Parlament, afirmand ca masura ar urma sa.

Tudose: Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament, astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au.

O noua idee pentru split TVA. Tudose propune sa se aplice doar la firmele de stat, in faliment sau in insolventa

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca TVA defalcat se va aplica doar la firmele de stat, in faliment sau in insolventa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )