Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Alaturi de Klaus Iohannis, la lansarea noului model Ford de la Craiova, a vorbit si premierul Mihai Tudose. Prezenta celor doi lideri politici reprezintaun semnal puternic atat pentru. continuă pe Antena3

Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose? UPDATE: A venit si riposta

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina. 30: Premierul Mihai Tudose a admis, luni seara, la Sinteza Zilei, ca relatiile cu Liviu Dragnea s-au deteriorat si a anuntat o iminenta remaniere. Primii vizati ar fi ministri cu probleme penale protejati de liderul PSD. De acum, razboiul Dragnea - Tudose este pe fata, se desfasoara la vedere. Din momentul asumarii lui, Mihai Tudose nu mai are prea mult timp la dispozitie.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Premierul Tudose a anuntat ca a discutat cu Halep, Tiriac si Nastase despre o solutie pentru Arenele BNR

Premierul Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca a avut la Guvern o intrevedere cu jucatoarea de tenis Simona Halep, noul nr. 1 mondial WTA, la care au participat si fostii mari tenismeni Ion Tiriac si Ilie Nastase .

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose?

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina.

Romania este importanta in multe privinte

ACTUALIZARE 12:22 Romania este importanta prin contributiile sale in Afganistan si Kosovo si prin gazduirea scutului antiracheta, remarcand si ca, din 2015 pana in prezent, statele membre ale Aliantei si-au crescut bugetele alocate apararii, urmand ca si tara noastra sa faca acest lucru anul acesta, a declarat Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, in cadrul sesiunii plenare a Adunarii Parlamentare a NATO de la Bucuresti. *ACTUALIZARE 11:20 Stoltenberg: Lucram pentru a face societatile noastre mai puternice in fata atacurilor hibride, care au devenit mai intense si mai rapide ca oricand *ACTUALIZARE 11:11 Afganistanul risca sa se intoarca la statutul de stat al haosului, daca trupele NATO se retrag din zona, ceea ce ar insemna un paradis pentru teroristi, a declarat Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, in cadrul sesiunii plenare a Adunarii Parlamentare a NATO de la Bucuresti. *ACTUALIZARE 11:03 Dragnea: Am alocat resursele bugetare necesare Apararii, asa cum putine state au facut-o *ACTUALIZARE 10:14 Tariceanu: Securitatea incepe acasa; in zona Marii Negre se intersecteaza amenintarile deopotriva din estul si din sudul Aliantei *ACTUALIZARE 09:32 Iohannis, in plenul AP NATO: Parteneriatele dintre noi, statele membre, trebuie sa fie mai tari ca oricand *ACTUALIZARE 08:57 Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a sosit la Palatul Parlamentului ---- Presedintele Klaus Iohannis il va primi astazi, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Nucleara din buzunarul lui Tudose. Cum poate fi eliminat Liviu Dragnea

Nu cred ca premierul Tudose nu este constient de nucleara pe care o are in buzunar. O dovada este si intalnirea precipitata de marti cu presedintele Iohannis. Este un moment propice pentru resetarea jocului politic din PSD si nu cred ca Tudose il rateaza.

Premierul Tudose, la Sinteza Zilei, atac violent la FMI: Si-au batut joc de Romania, daca vor mai gresi o data, voi reactiona violent

Premierul Mihai Tudose ii ataca furind pe reprezentantii FMI in Romania, pe care ii acuza ca s-au inselat de mai multe ori in privinta estimarilor privind.

Premierul Tudose, dupa intalnirea cu Stoltenberg: O firma americana va produce armament in Romania

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca, marti, va fi semnat un contract important cu o firma americana, care va produce armament in Romania, in colaborare cu o firma.

Daca il pastreaza pe ministrul Liviu Pop, premierul Tudose nu este mai breaz decat acesta

Premierul Tudose nu are intentia sa-l remanieze si pe ministrul Educatiei, Liviu Pop. Cel putin asa rezulta din ultimele sale declaratiile, in care premierul Tudose a spus ca il admira pe ministrul Educatiei pentru cum rezista la presiunile la care este supus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )