Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Tudose a scos limba la Codrin Stefanescu, inainte de a intra in Clubul Floreasca / Stefanescu: E o chestie dragalasa, haioasa

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose a scos limba la Codrin Stefanescu, inainte de a intra in Clubul Floreasca / Stefanescu: E o chestie dragalasa, haioasa

Premierul Mihai Tudose a scos limba la Codrin Stefanescu, inainte de a intra in Clubul Floreasca, unde liderii social-democrati se intalnesc luni seara pentru a-si sarbatori colegii care poarta numele Nicolae sau Nicoleta. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose, gluma la adresa lui Codrin Stefanescu - VIDEO

Premierul Mihai Tudose a facut o gluma la petrecerea privata organizata de PSD, in zona Floreasca, din Bucuresti. Seful Executivului ascos limba la Codrin Stefanescu. Petrecerea a fost organizat.

Codrin Stefanescu: Tot timpul exista discutii in contradictoriu, dar nu exista niciun fel de ruptura in partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a precizat ca nu exista niciun fel de tabere sau de ruptura in partid si ca tot timpul exista discutii in contradictoriu, relateaza Agerpres.

Codrin Stefanescu anunta ca PSD va organiza un miting impotriva statului paralel si ilegitim

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a declarat duminica seara, dupa o intalnire a liderilor partidului cu presedinti de filiale, ca PSD va organiza un miting impotriva statului paralel. El a precizat ca luni va avea loc o discutie si cu ceilalti lideri de filiale si se va decide cand va avea loc manifestatia, care se va desfasura simultan in Bucuresti si in alte orase ale tarii.

S-a produs o ruptura in PSD? Raspunsul dat de Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a precizat ca nu exista niciun fel de tabere sau de ruptura in partid. El a confirmat, duminica, veridicitatea stenogramelor aparute de pe un grup de .

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD: Miting impotriva statului paralel si a ascultarii telefoanelor, in Bucuresti si in tara, weekendul viitor

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat duminica, dupa sedinta cu liderii locali ai partidului, ca s-a stabilit organizarea unui miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim si a abuzurilor. Protestele vor avea loc in Bucuresti si in tara la aceeasi ora.

Codrin Stefanescu, despre legile Justitiei: Mergem pana la capat. Cu astia care au distrus tara nu negociem nimic

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca partidul din care face parte este determinat sa mearga pana la capat cu legile Justitiei si ca nu exista loc de negocieri cu cei care au distrus tara.

Firea s-a luat de premierul Tudose. Targul de Craciun a devenit marul discordiei in PSD

Gazduita de Antena 3, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a criticat pe premierul Mihai Tudose pentru maniera incorecta si necolegialade a o admonesta public .

Programul investitional din industria de aparare, discutat de premierul Tudose cu liderii sindicali

Programul investitional din sectorul industriei de aparare a fost una din temele de discutie la intalnirea care a avut loc la sfarsitul saptamanii la Bran intre premierul Mihai Tudose si liderii a patru confederatii sindicale din domeniu.

Vesti iNGRIJORATOARE de la Bruxelles! Premierul Tudose nu este primit in nicio cancelarie europeana (VIDEO)

Din cauza guvernarii defectuoase, Romania risca sa fie izolata la Bruxelles. Premierul Mihai Tudose nu este primit in nicio cancelarie europeana, sustine negociatorul-sef raportor) din partea.

Premierul Tudose, mesaj de Ziua Nationala: Misiunea noastra este sa asiguram servicii publice mai bune

Premierul Mihai Tudose a transmis, vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, precizand ca misiunea Guvernului este de a contribui in mod concret la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )