Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ucrainei va efectua o vizita in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Premierul Ucrainei va efectua o vizita in Republica Moldova

Premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, va efectua o vizita in Republica Moldova in luna martie a anului viitor. Tot in martie, la Chisinau urmeaza sa aiba loc sedinta Comisiei interguvernamentale moldo-ucrainene, la care vor fi discutate cel putin 14 subiecte de pe agenda bilaterala. Despre aceasta a anuntat premierul Ion Chicu, care a efectuat joi, 12 decembrie, o vizita la Kiev, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Republica Moldova va putea primi gaze in regim revers prin coridorul Transbalcanic, de la 1 ianuarie 2020

SA Moldovagaz anunta ca a reusit in premiera pentru Republica Moldova sa realizeze prima alternativa de aprovizionare cu gaze naturale a tuturor consumatorilor Republici Moldova,avand in vedere incertitudinea tranzitului gazelor naturale prin reteaua de transport gaze a Ucrainei.

Corina Cretu: Republica Moldova este sub lupa in UE

Republica Moldova se afla actualmente sub lupa in Uniunea Europeana. in ultima vreme, evolutiile politice de la Chisinau sunt urmarite de la Bruxelles cu foarte mare atentie. Declaratiile apartin deputatei europene din partea Romaniei Corina Cretu. Potrivit ei, exista o anumita ingrijorare in legatura cu schimbarile politice de la Chisinau, transmite IPN.

Perchezitii bomba in dosarul fraudei bancare din Republica Moldova! Procurorii au descins la domiciliul fostului guvernator al BNM, Dorin Dragutanu

Procurorii Anticoruptie din Republica Moldova au efectuat joi perchezitii in dosarul privind frauda bancara, la domiciliul fostului guvernator al Bancii Nationale, Dorin Dragutanu, cel al ex-presedintei.

Ce cauta turistii straini in Republica Moldova

Republica Moldova a fost inclusa de catre publicatiile internationale New York Times si Lonely Plane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )