Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Republica Moldova va putea primi gaze in regim revers prin coridorul Transbalcanic, de la 1 ianuarie 2020

Adevărul Adevărul,
VIDEO Republica Moldova va putea primi gaze in regim revers prin coridorul Transbalcanic, de la 1 ianuarie 2020

SA Moldovagaz anunta ca a reusit in premiera pentru Republica Moldova sa realizeze prima alternativa de aprovizionare cu gaze naturale a tuturor consumatorilor Republici Moldova,avand in vedere incertitudinea tranzitului gazelor naturale prin reteaua de transport gaze a Ucrainei. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: Republica Moldova este sub lupa in UE

Republica Moldova se afla actualmente sub lupa in Uniunea Europeana. in ultima vreme, evolutiile politice de la Chisinau sunt urmarite de la Bruxelles cu foarte mare atentie. Declaratiile apartin deputatei europene din partea Romaniei Corina Cretu. Potrivit ei, exista o anumita ingrijorare in legatura cu schimbarile politice de la Chisinau, transmite IPN.

Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Prima TV. Cat a oferit pentru televiziunea din Romania

Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV. Omul de afaceri este principalul proprietar de presa din Republica Moldova. Prima oferta ar fi fost deja depusa, iar creditorii au fost anuntati, in conditiile in care Prima TV este in insolventa. Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV Oligarhul a inaintat .

Ce cauta turistii straini in Republica Moldova

Republica Moldova a fost inclusa de catre publicatiile internationale New York Times si Lonely Plane.

Veste uriasa pentru romani. Parlamentul a luat decizia. Cum vor putea primi a doua pensie

Conform unui proiect de la inceputul anului in curs si a explicatiilor date de fostul Ministru al Muncii la vremea respectiva, Marius Budai, pensia ocupationala, ca despre ea este vorba, este o pensie facultativa pe care angajatorul o poate crea ca un beneficiu pentru angajatii lui, dupa ce angajatorul creeaza o schema de pensii ocupationale, .

SE DAU BANI DE LA STAT! Romanii vor putea primi 710 lei pe luna! NU E GLUMA!

Vesti bune pentru romanii care au copii si vor sa revina la munca. Parintii care au copii cu varste de maxim 3 ani, dar totusi vor sa reintre in campul muncii ar putea sa ceara pana la 710 lei de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )