Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul ungar, Viktor Orban, invitat de Donald Trump la Casa Alba: Cand se vor intalni cei doi

B1 B1,
Premierul ungar, Viktor Orban, invitat de Donald Trump la Casa Alba: Cand se vor intalni cei doi

Presedintele american Donald Trump l-a invitat la Washington pe premierul Ungariei, Viktor Orban, anuntat ministerul de Externe de la Budapesta, Peter Szijjarto, potrivit Politico. Cei doi oficiali se vor. continuă pe B1

LA INVITATIA UDMR: Premierul ungar Viktor Orban face o vizita de doua zile in Transilvania

Premierul ungar, Viktor Orban, face o vizita de doua zile in Transilvania, la invitatia UDMR, avand programate intalniri cu liderii Uniunii, cu reprezentantii UDMR in administratiile publice locale, cu reprezentanti ai bisericilor maghiare si cu studenti.

Premierul ungar Viktor Orban vine in vizita in Transilvania si inaugureaza cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine din nou in Romania si va face o vizita de trei zile in Transilvania. El va inaugura cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania, la Sanpaul, judetul Mures, si va vizita Academia de Hochei pe Gheata din Carta, judetul Harghita.

Donald Trump il invita pe Viktor Orban la Washington

Presedintele american Donald Trump il va primi pe premierul ungar Viktor Orban pentru discutii la Casa Alba pe 13 mai, a anuntat ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, scrie Politico.

Trump il invita pe Viktor Orban la Washington

Presedintele american, Donald Trump, il va primi pe premierul ungar, Viktor Orban, pentru discutii la Casa Alba pe 13 mai, a anuntat ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto.

Premierul Ungariei va face un turneu electoral in Transilvania: Unde va merge Viktor Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va face un turneu in Transilvania saptamana viitoare, ca parte a campaniei electorale comune a organizatiilor membre a PPE, informeaza G4 Media, care citeaza cotidianul.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Orban si Salvini, primele declaratii dupa intalnirea de la Budapesta: populistul italian de dreapta vorbeste despre o zi a trezirii dupa alegerile europene

Premierul ungar Viktor Orban si ministrul italian de Interne Matteo Salvini s-au angajat joi, intr-o intalnire la Budapesta, sa puna lupta impotriva imigratiei in centrul actiunilor lor la nivel european dupa scrutinul europarlamentar din 23-26 mai.

VIDEO Orban si Salvini, primele declaratii dupa intalnirea de la Budapesta si inspectarea gardului ridicat impotriva imgrantilor

Premierul ungar Viktor Orban si ministrul italian de Interne Matteo Salvini s-au angajat joi, intr-o intalnire la Budapesta, sa puna lupta impotriva imigratiei in centrul actiunilor lor la nivel european dupa scrutinul europarlamentar din 23-26 mai. Pana atunci, cei doi populisti de dreapta au inspectat gardul de sarma ridicat de tara vecina impotriva imigrantilor.

Donald Trump se lauda: Sunt un barbat tanar si VIBRANT. Nu imi vine sa cred. Sunt ATAT de tanar(VIDEO)

Intr-o serie de declaratii recente, presedintele american Donald Trump s-a laudat cu tineretea lui si cu faptul ca este vibrant, incercand in acelasi timp sa-l ridiculizeze pe posibilul sau adversar la u.

Donald Trump si democratii au convenit elaborarea unui plan pentru infrastructura de circa 2.000 de miliarde de dolari

Presedintele Donald Trump si opozitia democrata par sa fi lasat la o parte unele divergente si au convenit asupra elaborarii unui program de dezvoltare a infrastructurii, a carui valoare este estimata la circa 2. 000 de miliarde de dolari, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )