Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premierul Ungariei, Viktor Orban: Al doilea val al pandemiei este de asteptat sa atinga varful in decembrie-ianuarie

B1 B1,
Premierul Ungariei, Viktor Orban: Al doilea val al pandemiei este de asteptat sa atinga varful in decembrie-ianuarie

Premierul Ungariei a declarat ca tara sa isi va mentine frontierele inchise si va face obligatorie purtarea mastilor in cinematografe, teatre si institutii sociale, scrie Reuters. De asemenea, acesta a. continuă pe B1

Viktor Orban: Ungaria se asteapta ca al doilea val al pandemiei sa atinga varful in decembrie-ianuarie

Ungaria isi va mentine frontierele inchise si va face obligatorie purtarea mastilor in cinematografe, teatre si institutii sociale pentru a tine sub control propagarea coronavirusului, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, citat de Reuters.

Austria a intrat in al doilea val al pandemiei de coronavirus. Vezi anuntul cancelarului Sebastian Kurz

Austria a intrat in al doilea val de infectari cu noul coronavirus, a declarat cancelarul Sebastian Kurz, in contextul unei cresteri continue a numarului de cazuri pozitive, transmite AFP citata de Agerpres.

Ungurii il vor pe Gica Hagi antrenor! Premierul maghiar Viktor Orban insista. Salariu colosal pentru Rege

Gica Hagi a facut pasul inapoi la Viitorul Constanta. Nu mai ocupa functia de antrenor la seniori, pentru ca vrea sa aiba parte de mai putina presiune. O noua provocare insa, ar putea sa-l determine pe.

Nelu Tataru a dat vestea cea mare. Cand vor scadea cazurile de COVID-19 in Romania. Adevarul despre al doilea val al pandemiei

Romania se afla deocamdata in primul val al pandemiei de COVID-19, iar numarul imbolnavirilor zilnice nu pare sa scada. Desi ieri s-a inregistrat cel mai mic numar de cazuri din ultimele doua luni, respectiv 692, acesta esta datorat numarului mic de teste efectuate, 7. 331, astfel ca bucuria noastra nu este bazata pe motive reale. Ministrul .

Viktor Orban da lovitura de gratie Romaniei. Gica Hagi, antrenor in Ungaria

Viktor Orban a venit in spatiul public cu afirmatii spectaculoase atat pentru unguri, cat si pentru romani. Gica Hagi a primit o oferta impresionanta din partea Ungariei, iar seful de la Budapesta insista pentru aducerea romanului. Viktor Orban insista pentru aducerea lui Hagi in Ungaria Gica Hagi a facut un pas in spate din functia .

Masuri de izolare reimpuse in mai multe tari in contextul celui de-al doilea val

Temut in intreaga lume, al doilea val al pandemiei de coronavirus a luat avant - termenul a fost utilizat oficial in Austria, Israelul a decis sa reimpuna masuri de izolare, iar o restrictie stricta privind adunarile la care participa mai mult de sase persoane intra in vigoare luni in Anglia, relateaza AFP, conform Agerpres.

Austria a intrat oficial in al doilea val de infectari cu coronavirus

Austria a intrat in al doilea val and de infectari cu noul coronavirus, a declarat cancelarul Sebastian Kurz, intr-un comunicat emis duminica, in contextul unei cresteri continue a numarului de cazuri pozitive, transmite AFP, citata de Agerpres.

Austria, lovita de al doilea val de coronavirus. Ce masuri au luat autoritatile

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a declarat duminica ca Austria a intrat in al doilea val de infectii cu noul coronavirus, in contextul cresterii numarului de cazuri pozitive, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )