Libnet.ro
UNICEF

07:31

Premierul va veni luni in plenul Camerei Deputatilor pentru a oferi raspunsuri cu privire la starea economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul va veni luni in plenul Camerei Deputatilor pentru a oferi raspunsuri cu privire la starea economiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament pentru a prezenta starea exacta a economiei, a investitiilor si executiei bugetare pentru fiecare minister si, de asemenea, de unde intentioneaza sa ia Guvernul bani pentru viitor pentru ca toate cheltuielile angajate nu pot fi acoperite, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul va merge luni in plen pentru a da explicatii despre starea economiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament pentru a prezenta starea exacta a economiei, a investitiilor si executiei bugetare pentru fiecare minister si, de asemenea, de unde intentioneaza sa ia Guvernul bani pentru viitor pentru ca toate cheltuielile angajate nu pot fi acoperite.

Echipa de postaci a Camerei Deputatilor, condusa de fostul sot al purtatoarei de cuvant de la Cotroceni, incaseaza 160.000 euro pentru mai putin de un mesaj pe zi pe Facebook (FOTO)

Peste 160. 000 de euro primesc 13 experti si un director de la Camera Deputatilor pentru a posta pe Facebook, Youtube, Twitter, Google+ si Instagram informatii despre activitatea institutiei. intreaga echipa.

PMP nu mai are reprezentant in conducerea Camerei Deputatilor, locul revine minoritatilor, potrivit algoritmului. Tomac: PSD a trecut la executare

Partidul Miscarea Populara nu va mai avea reprezentant in cadrul biroului permanent al Camerei Deputatilor in aceasta sesiune ordinara, asa cum s-a intamplat in sesiunea trecuta, iar deputatul Eugen Tomac a acuzat ca s-a incalcat flagrant algoritmul politic si ca PSD a trecut la executare.

Premierul Tudose vine in Parlament la solicitarea PNL, pentru a da explicatii despre starea economiei

Premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament, la Ora Prim-ministrului, la solicitarea PNL, pentru a da explicatii privind starea economiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )