Libnet.ro
UNICEF

11:00

Premierul Victor Ponta se afla intr-o vizita oficiala in Spania.

România Liberă România Liberă,
Premierul Victor Ponta se afla intr-o vizita oficiala in Spania.

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica seara la Madrid, unde efectueaza o vizita de lucru la invitatia omologului sau spaniol, Mariano Rajoy, relateaza Agerpres. Din delegatia care il insoteste pe premier fac parte ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini. Victor Ponta a apreciat ca vizita la Madrid este una deosebit de utila, nu doar din perspectiva relatiilor traditionale dintre Romania si Spania, dar si . continuă pe România Liberă

Peste 500 de mineri s-au blocat in subteran si cer ca premierul Victor Ponta sa mearga in Valea Jiului

Peste 500 de mineri care s-au blocat in subteran cer ca premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Varujan Vosganian, sa mearga in Valea Jiului, la discutii. Asta dupa ce negocierile cu reprezentantii.

A incalcat premierul Victor Ponta legea de functionare a CSAT?.

Joi, 18 iulie 2013, premierul Victor Ponta a declarat public urmatoarele: In acest moment sunt peste 10 milioane de cartele pre pay si nu poate fi aplicata retroactiv legea, deocamdata in proiect, de identificare a utilizatorilor de cartele telefonice preplatite - n. r. Este o decizie din luna august anul trecut adoptata de CSAT. Nu doar ca o sustin, repet, este decizie CSAT, daca nu ma insel este in perioada interimatului la presedintie al lui Crin Antonescu. A fost luata aceasta decizie .

Istoria tratatului de extradare cu Siria, despre care premierul Victor Ponta sustine ca nu exista: Basescu l-a acuzat pe Corlatean ca blocheaza aducerea lui Hayssam / Acordul a fost ratificat in Parlament in primele zile de guvernare USL

Victor Ponta a declarat vineri ca Romania si Siria nu au tratat de extradare, dar Monitorul Oficial il contrazice. In Monitorul Oficial nr. 411 din 2012 a fost publicata LEGEA nr. 79 din 13 iunie 2012 pentru ratificarea Tratatului privind extradarea dintre Romania si Republica Araba Siriana. Tratatul de extradare are o istorie lunga, punctata de acuzatiile aduse de presedintele Traian Basescu la adresa lui pe Titus Corlatean, pe atunci presedintele comisiei de politica externa din Senat, ca blocheaza aducerea lui Omar Hayssam in tara. In timpul vizitei presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, la Bucuresti, pe 10 noiembrie 2010, a fost parafat un tratat de extradare cu Siria, care urma sa fie ratificat in Parlament.

Ce se poate intampla cu CNP-ul tuturor romanilor. Vezi anuntul facut de premierul Victor Ponta

Este o problema extrem de serioasa, care, din nefericire este tratata cu multa usurinta si superficialitate de majoritatea romanilor. Ori nu este inteleasa pe deplin, ori este mascata de falsele pretexte.

Victor Ponta, in vizita de lucru la Madrid. Premierul va discuta cu omologul sau Mariano Rajoi despre oportunitatile de afaceri oferite de Romania companiilor spaniole

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica seara la Madrid, unde efectueaza o vizita de lucru la invitatia omologului sau spaniol, Mariano Rajoy, anunta Agerpres. Din delegatia care il insoteste pe premier fac parte ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini. Potrivit agentiei spaniole de presa EFE, cei doi prim-ministri vor discuta despre evolutia economica a UE si noi posibilitati de afaceri pentru companiile spaniole.

Victor Ponta, in vizita la regele Spaniei

Premierul Victor Ponta face o vizita luni, in Spania, unde se va intalni cu omologul sau spaniol, Mariano Rajoy, si cu Regele Juan Carlos I. Scopul vizitei vizeaza in principal sprijinul Spaniei la aderarea la Romaniei la Schengen si liberalizarea totala a pietei muncii pentru lucratorii romani.

Dan Tapalaga ii atrage atentia lui Victor Ponta: Romania are acord de extradare cu Siria. Premierul: imi cer iertare

Premierul Victor Ponta si-a rectificat greseala comisa intr-o declaratie anterioara, cand a spus ca Romania nu are niciun tratat de extradare cu Siria, dupa ce jurnalistul Dan Tapalaga i-a atras atentia.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile / Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare. Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertarVictor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europeneVictor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Celor de la FMI nu le place ideea, sunt sceptici, dar decizia e a Guvernului.

Victor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europene

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la Digi24, ca sistemul de inregistrare a datelor la cumpararea unei cartele pre-platite exista in 17 state europene, dar in Romania exista inca probleme de aplicare. El a apreciat ca reactiile negative care au aparut in Romania referitoare la aceasta propunere sunt o furtuna intr-un pahar cu apa, adaugand ca dorinta deputatului Sebastian Ghita de a fi mai interesant tine de farmecul politicii romanesti.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile/ Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )