Libnet.ro
UNICEF

01:05

A incalcat premierul Victor Ponta legea de functionare a CSAT?.

România Liberă România Liberă,
A incalcat premierul Victor Ponta legea de functionare a CSAT?.

Joi, 18 iulie 2013, premierul Victor Ponta a declarat public urmatoarele: In acest moment sunt peste 10 milioane de cartele pre pay si nu poate fi aplicata retroactiv legea, deocamdata in proiect, de identificare a utilizatorilor de cartele telefonice preplatite - n. r. Este o decizie din luna august anul trecut adoptata de CSAT. Nu doar ca o sustin, repet, este decizie CSAT, daca nu ma insel este in perioada interimatului la presedintie al lui Crin Antonescu. A fost luata aceasta decizie . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Aceasta se va afla timp de doua zile in prima sa vizita in Romania, dupa numirea in functie, petrecuta in luna.

Premierul Victor Ponta a fost prezent la un concert din statiunea Saturn

Premierul Victor Ponta s-a relaxat mai bine de doua ore la un concert pop-rock pe plaja de la Saturn, impreuna cu sotia si fiul sau. Chiar daca a urmarit show-ul din zona rezervata VIP-urilor, premierul a fost.

UPDATE Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit luni la Palatul Victoria cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Primul-ministru a evidentiat realizarile economice ale Guvernului si politicile macroeconomice avute in vedere pentru perioada urmatoare, in timp ce directorul FMI a felicitat autoritatile romane pentru incheierea cu succes a acordului finalizat in luna iunie 2013, precum si pentru iesirea Romaniei din procedura de deficit bugetar excesiv, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Victor Ponta: CSAT a adoptat ascultarea cartelelor prepay, dupa atentatul din Bulgaria

Ascultarea cartelelor prepay a fost decisa de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii in luna august a anului trecut. Anuntul a fost facut de premierul Victor POnta, care a precizat ca decizia a fost luata in.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile / Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare. Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertarVictor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europeneVictor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Celor de la FMI nu le place ideea, sunt sceptici, dar decizia e a Guvernului.

Victor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europene

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la Digi24, ca sistemul de inregistrare a datelor la cumpararea unei cartele pre-platite exista in 17 state europene, dar in Romania exista inca probleme de aplicare. El a apreciat ca reactiile negative care au aparut in Romania referitoare la aceasta propunere sunt o furtuna intr-un pahar cu apa, adaugand ca dorinta deputatului Sebastian Ghita de a fi mai interesant tine de farmecul politicii romanesti.

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertar

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la Digi24, ca Guvernul va trimite proiectul privind exploatarea aurului de la Rosia Montana in Parlament, care va decide daca se face sau nu. El a spus ca nu le va cere parlamentarilor PSD sa voteze disciplinat in favoarea proiectului si nici el personal nu-l va vota, pentru ca are propriile convingeri, dar ca este datoria sa ca prim-ministru sa nu stea cu proiectul in sertar, cum au stat atatea guverne, ci sa-l puna pe masa.

Victor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Celor de la FMI nu le place ideea, sunt sceptici, dar decizia e a Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la Digi24, ca celor de la Fondul Monetar International nu le place ideea de reducere a TVA la paine, dar a adaugat ca decizia apartine Romaniei, fiind foarte importanta colaborarea cu mediul privat.

Victor Ponta: Nu le voi cere parlamentarilor PSD proiectul Rosia Montana

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat joi ca nu le va cere parlamentarilor social-democrati sa voteze in favoarea proiectului de exploatare a rezervelor de aur de la Rosia Montana si ca el personal nu va vota pentru acest proiect, aratand ca decizia finala trebuie sa apartina Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )