Libnet.ro
UNICEF

12:45

Premierul Victor Ponta contraataca declaratiile presedintelui Basescu, de la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta contraataca declaratiile presedintelui Basescu, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta intervine astazi la Antena 3, de la ora 21. 00, pentru a comenta declaratiile lui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre Basescu:Nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi. Nu pot simti decat dispret pentru el

Premierul Victor Ponta a comentat luni seara, la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa, afirmand ca seful statuluinu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi.

Ponta, despre Basescu:Nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi. Nu pot simti decat dispret pentru el

Premierul Victor Ponta a comentat luni seara, la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa, afirmand ca seful statuluinu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi.

Istoria tratatului de extradare cu Siria, despre care premierul Victor Ponta sustine ca nu exista: Basescu l-a acuzat pe Corlatean ca blocheaza aducerea lui Hayssam / Acordul a fost ratificat in Parlament in primele zile de guvernare USL

Victor Ponta a declarat vineri ca Romania si Siria nu au tratat de extradare, dar Monitorul Oficial il contrazice. In Monitorul Oficial nr. 411 din 2012 a fost publicata LEGEA nr. 79 din 13 iunie 2012 pentru ratificarea Tratatului privind extradarea dintre Romania si Republica Araba Siriana. Tratatul de extradare are o istorie lunga, punctata de acuzatiile aduse de presedintele Traian Basescu la adresa lui pe Titus Corlatean, pe atunci presedintele comisiei de politica externa din Senat, ca blocheaza aducerea lui Omar Hayssam in tara. In timpul vizitei presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, la Bucuresti, pe 10 noiembrie 2010, a fost parafat un tratat de extradare cu Siria, care urma sa fie ratificat in Parlament.

Premierul Victor Ponta se afla intr-o vizita oficiala in Spania.

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica seara la Madrid, unde efectueaza o vizita de lucru la invitatia omologului sau spaniol, Mariano Rajoy, relateaza Agerpres. Din delegatia care il insoteste pe premier fac parte ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini. Victor Ponta a apreciat ca vizita la Madrid este una deosebit de utila, nu doar din perspectiva relatiilor traditionale dintre Romania si Spania, dar si .

Peste 500 de mineri s-au blocat in subteran si cer ca premierul Victor Ponta sa mearga in Valea Jiului

Peste 500 de mineri care s-au blocat in subteran cer ca premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Varujan Vosganian, sa mearga in Valea Jiului, la discutii. Asta dupa ce negocierile cu reprezentantii.

Reactia lui Ponta la declaratiile lui Basescu: Mi-e indiferent ce a zis presedintele, sa fie sanatos!

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita de lucru in Spania, afirma ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului, adaugand: Sa fie sanatos presedintele!, transmite Mediafax.

Victor Ponta nu scapa de complexul Basescu

Dupa declaratia Presedintelui de joi rezulta ca Victor Ponta s-a laudat degeaba. Habar nu avea de operatiunea Hayssam, care a fost rapit dintr-o tara, alta decat Siria, si adus in Romania.

Ce se poate intampla cu CNP-ul tuturor romanilor. Vezi anuntul facut de premierul Victor Ponta

Este o problema extrem de serioasa, care, din nefericire este tratata cu multa usurinta si superficialitate de majoritatea romanilor. Ori nu este inteleasa pe deplin, ori este mascata de falsele pretexte.

Reactia lui Ponta la declaratia lui Basescu: Mi-e indiferent ce a zis presedintele, sa fie ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului, informeaza Mediafax. Nu comentez in niciun fel, mi-e indiferent ce a zis presedintele. Sa fie sanatos presedintele!, a raspuns Ponta la insistentele presei de a comenta declaratiile presedintelui. Citeste si Privatizarea CFR Marfa: Testul dat de Basescu lui Ponta Presedintele Traian Basescu a anuntat, .

Ponta ii raspunde lui Basescu: Are o lansare de partid maine. Asta e raspunsul. Eu nu il bag in seama

Premierul Victor Ponta a comentat, din studiourile Telecinco din Madrid, Spania, declaratiile presedintelui Traian Basescu, care a lansat o serie de acuzatii la adresa Guvernului dar si la adresa liberalului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )