Libnet.ro
UNICEF

22:16

Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii. continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a partidului.

Victor Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz, informeaza Agerpres.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Premierul Victor Ponta, intrevedere cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut joi o intrevedere cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. La intalnirea de la Palatul Regal din Riad, prim-ministrul roman a fost insotit de ministrii Economiei,.

Premierul Victor Ponta incepe joi un turneu in tarile arabe din Golf

Premierul Victor Ponta va efectua in perioada 30 aprilie - 5 mai un turneu in tarile arabe din Golf, respectiv Regatul Arabiei Saudite, Statul Qatar, Statul Kuweit si Emiratele Arabe Unite, informeaza un .

Premierul Victor Ponta: in sedinta de 8234;Guvern8236; de astazi vom adopta decizia de dublare a rentelor veteranilor de razboi

Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de facebook prin care anunta ca in sedinta de guvern de miercuri se va adopta decizia de dublare a rentelor veteranilor de razboi. Premierul a transmis si un mesaj de.

Premierul Victor Ponta: A fost aprobata decizia de crestere a indemnizatiilor veteranilor de razboi cu 75% (VIDEO)

Victor Ponta a spus miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca a fost aprobata decizia de crestere a indemnizatiilor veteranilor de razboi cu 75%. Termenul de veteran nu mai este similar doar cu cineva.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Strasbourg, unde se va intalni cu oficiali europeni

Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucru la Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Premierul se va intalni pe parcursul acestei vizite cu Presedintele Parlamentului.

Ion Cristoiu: Premierul Victor Ponta pare a fi singurul politician roman din prezent care a inteles miza cruciala reprezentata de anul electoral 2016. Considera deja ca s-a intrat in perioada electorala

Intr-un articol pe Evenimentul Zilei, jurnalistul Ion Cristoiu trece in revista evenimentele din 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit trei ani de la caderea Guvernului MRU, eveniment care a dat curs.

Premierul Victor Ponta, mesaj dupa adoptarea noului Cod Fiscal: Este un prim pas catre aplicarea masurilor de relaxare fiscala

Victor Ponta a afirmat intr-un mesaj postat pe Twitter ca adoptarea de catre Senat a noului Cod Fiscal este un prin pas catre aplicarea masurilor de relaxare fiscala. De asemenea, el aminteste si de reducerea TVA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )