Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri .

Ce spune Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso

Cetateanul roman rapit, in urma cu trei saptamani, in Burkina Faso este bine si autoritatile de la Bucuresti discuta cu toti partenerii pentru a reusi sa il aduca pe acesta cat mai curand acasa, dar informatii nu vor fi comunicate decat daca nu pericliteaza viata lui, a afirmat premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Facem eforturi pentru romanul rapit in Burkina Faso. Show-ul cu maini ridicate la aeroport apartine trecutului

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, in timpul unei conferinte de presa in Arabia Saudita, unde se afla in vizita, ca din datele pe care le au autoritatile romane, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz.

Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii.

Ce spune Victor Ponta despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a partidului.

Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

Un nou acord cu FMI este posibil, insa in alte conditii. Anuntul a fpst facut de Victor Ponta, dupa ce a aratat ca Romania a iesit din recesiune, are excedent bugetar, iar acum poate obtine imprumuturile.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Romanul rapit in Burkina Faso este in viata

Au aparut noi date despre romanul care a fost rapit in Burkina Faso. Potrivit informatiilor detinute de catre autoritati, romanul este in viata. Nu se stie momentan daca rapitorii au cerut vreo rascumpar.

Premierul Victor Ponta incepe joi un turneu in tarile arabe din Golf

Premierul Victor Ponta va efectua in perioada 30 aprilie - 5 mai un turneu in tarile arabe din Golf, respectiv Regatul Arabiei Saudite, Statul Qatar, Statul Kuweit si Emiratele Arabe Unite, informeaza un .

Madalina Puscalau lanseaza o carte despre dezbaterea finala Klaus Iohannis - Victor Ponta la editura Tritonic

Jurnalista Madalina Puscalau, fosta realizatoare la postul B1TV unde a moderat in noiembrie ultima dezbatere intre candidatii la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis si Victor Ponta, lanseaza volumul Infruntarea finala, la editura Tritonic. Cartea are subtitlul Culisele confruntarii Klaus Iohannis - Victor Ponta si alte retete din bucataria politicii dambovitene. Madalina Puscalau a parasit in decembrie postul B1Tv unde realiza emisiunea Buna seara, Romania!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )