Libnet.ro
UNICEF

10:31

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

B1 B1,
Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta, pentru a patra oara la DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse citate de Romania libera se pare ca Ponta ar fi solicitate chiar el intalnirea cu procurorii anticorputie.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Premierul Victor Ponta, din nou la DNA: Daca am adoptat Codul Fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Discutii intre Victor Ponta si Aleksandar Vucic, pe tema refugiatilor

Premierul Victor Ponta si omologul sau sarb, Aleksandar Vucic au discutat vineri, la Belgrad, despre evolutia proiectelor de cooperare stabilite cu prilejul trilateralei de la Craiova, din prima parte anului, dar si.

Premierul Victor Ponta: Presedintele nu ma poate suspenda, nu exista acest drept constitutional

Victor Ponta a declarat joi seara, ca in urma unei eventuale trimiteri a sa in judecata presedintele nu are niciun drept constitutional sa il suspende din functie. Totodata, premierul a subliniat, intrebat.

Premierul Victor Ponta, audiat la DNA. Ce i-a CERUT procurorului de caz

La iesirea de la DNA, Ponta a declarat ca A fost o discutie civilizata. Domnul procuror m-a intrebat, am raspuns la toate intrebarile. Asa e normal. Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza ca sa nu stea in cauza mare, sa se rezolve mai repede.

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

Victor Ponta, prins din nou cu minciuna. A spus ca a votat Codul Fiscal in iunie, dar nu figureaza intre deputatii prezenti. Premierul se afla in Turcia

Premierul Victor Ponta a explicat ca nu a votat noua forma a Codului Fiscal adoptata ieri de catre Parlament pentru ca a votat o data proiectul de lege in luna iunie. La data la care a fost votat Codul Fiscal trimis inapoi Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta se afla la recuperare in Turcia.

Victor Ponta nu si-a exprimat votul cu privire la Codul Fiscal: Premierul a ajuns in Parlament cand votul deja se incheiase

Premierul Victor Ponta nu si-a exprimat joi votul cu privire la Codul Fiscal, informeaza B1 TV. Votul din Camera Deputatilor a inceput la ora 12. 00, insa premierul ar fi crezut ca are loc cu o jumatate de ora.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )