Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta, prins din nou cu minciuna. A spus ca a votat Codul Fiscal in iunie, dar nu figureaza intre deputatii prezenti. Premierul se afla in Turcia

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, prins din nou cu minciuna. A spus ca a votat Codul Fiscal in iunie, dar nu figureaza intre deputatii prezenti. Premierul se afla in Turcia

Premierul Victor Ponta a explicat ca nu a votat noua forma a Codului Fiscal adoptata ieri de catre Parlament pentru ca a votat o data proiectul de lege in luna iunie. La data la care a fost votat Codul Fiscal trimis inapoi Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta se afla la recuperare in Turcia. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale.

Victor Ponta, mesaj din seria Its the economy: Datele oficiale INS - Investitii cu 7,2% mai mari in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014

Premierul Victor Ponta a postat miercuri, pe pagina personala de Facebook, un nu mesaj din seria Its the economy, in care ofera detalii despre investitiile care s-au facut in Romania in primul semestru din.

PNL, atac grav la adresa lui Victor Ponta

Victor Ponta a mintit atunci cand si-a argumentat absenta de la votul de joi asupra reexaminarii Codului Fiscal, invocand faptul ca el a votat actul normativ in iunie, site-ul Camerei Deputatilor aratand ca.

Victor Ponta: Pe Vasile Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus de ce vrea el la guvernare, sa organizeze alegerile

Premierul Victor Ponta a spus marti ca, potrivit declaratiilor copresedintelui PNL Vasile Blaga, liberalii vor la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara, informeaza.

Victor Ponta, din nou la DNA: Acum ca am terminat cu Noul Cod Fiscal, ma pot ocupa si de alte probleme (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la sediul DNA, informeaza B1 TV. Este pentru a patra oara cand Ponta s-a prezentat la DNA in dosarul in care a fost pus sub invinuire in urma cu cateva luni. Acum ca am.

Premierul Victor Ponta, din nou la DNA: Daca am adoptat Codul Fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Premierul Victor Ponta a facut, joi, un anunt-surpriza: nu mai vrea un nou mandat de prim-ministru. Nu e cazul insa ca Opozitia sa se bucure, pentru ca Ponta nu are de gand nici sa plece de la.

Premierul Victor Ponta, pentru a patra oara la DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse citate de Romania libera se pare ca Ponta ar fi solicitate chiar el intalnirea cu procurorii anticorputie.

Razvan Savaliuc: Mie imi place atitudinea lui Victor Ponta

Mie imi place atitudinea lui Victor Ponta pentru ca ea vine sa dejoace acest dosar televizat al DNA, a declarat jurnalistul Razvan Savaliuc. Premierul Victor Ponta a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat in .

Victor Ponta a plecat de la DNA

ACTUALIZARE 15:58 Ponta: Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza Premierul Victor Ponta a parasit sediul DNA, spunand ca a raspuns tuturor intrebarilor procurorului si a facut o cerere pentru a fi disjunsa din dosarul mare Turceni-Rovinari partea care il vizeaza pe el, astfel incat cauza sa fie solutionata mai repede, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )