Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Viorica Dancila, la Bruxelles. Care este scopul vizitei

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila, la Bruxelles. Care este scopul vizitei

Prim-ministrul Viorica Dancila efectueaza miercuri si joi o vizita de lucru la Bruxelles, se arata in agenda publica a Guvernului. in cadrul vizitei, premierul va avea intrevederi bilaterale cu. continuă pe B1

Viorica Dancila, la Bruxelles: in Romania este respectat statul de drept. Drepturile cetatenilor si lupta anticoruptie trebuie sa primeze

Statul de drept este respectat in Romania, a dat asigurari miercuri premierul Viorica Dancila, la Bruxelles, in cadrul sesiunii plenare a Comitetului European al Regiunilor. in Romania este respectat.

Premierul Viorica Dancila face, miercuri si joi, o vizita de lucru la Bruxelles, urmand sa aiba intrevederi cu Tusk si Timmermans

Premierul Viorica Dancila va efectua o vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 6-7 februarie, in vederea prezentarii prioritatilor Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, in cadrul sesiunii plenare a Comitetului European al Regiunilor CoR), care va avea loc miercuri. Dancila va avea intrevederi cu Donald Tusk si Frans Timmermans, a anuntat Guvernul.

Viorica Dancila: L-am sunat pe presedinte legat de portofoliile de la Transporturi si Dezvoltare, a promis ca va da un raspuns zilele urmatoare

Premierul Viorica Dancila a declarat la Romania TV ca l-a sunat marti, inainte de a pleca la Bruxelles, pe presedintele Klaus Iohannis, solicitandu-i un raspuns cu privire la numirile de la Transporturi si Dezvoltare, iar presedintele i-a promis ca va da un raspuns in zilele urmatoare.

Viorica Dancila:Este timpul ca decizia politica sa fie aceea care sa aduca Romania in Schengen

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Romania indeplineste inca din 2011 criteriile tehnice pentru a adera la Schengen si a subliniat ca este timpul ca decizia politica sa fie aceea care sa.

Politico: Viorica Dancila critica UE si acuza dublul standard

Premierul Viorica Dancila critica din nou UE pentru dublul standard in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei sau modul in care actioneaza guvernul in cazul protestelor, intr-un interviu acordat publicatiei Politico. Dancila sustine ca faptele de coruptie sunt o problema si pentru alte state europene, insa acestea nu sunt la fel de criticate.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replica i-a dat presedintele, cand a auzit de Lia Olguta Vasilescu

Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe presedinteleKlaus Iohannis, inainte sa plece la Bruxelles! Premierul i-a cerut presedintelui sa ii dea un raspuns in ceea ce priveste cele doua nominalizari.

Kelemen Hunor: Forma actuala a proiectului de buget are probleme serioase. Vom discuta cu premierul si apoi vom anunta daca sustinem la vot

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, considera ca forma actuala a proiectului de buget pe 2019 are probleme serioase, mai ales in zona administratiei locale. El sustine ca va avea o discutie cu premierul Viorica Dancila, dupa care va anunta daca il va sustine sau nu.

Care este adevaratul motiv pentru care o femeie se casatoreste

Barbatul care isi asuma responsabilitatea pentru soarta femeii iubite, care hotaraste sa-si intemeieze o casa si o familie proprie, este sotul, fondatorul vietii de familie, stapanul casei si capul.

Putini romani stiu asta. Care este perioada de incubatie pentru gripa

Gripa este o afectiune respiratorie extrem de contagioasa cauzata de virusuri. Virusurile gripale pot circula pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai frecvente in lunile de toamna si de iarna. Citeste si:.

Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu a discutat online cu cititorii

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita a discutat online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )