Libnet.ro
UNICEF

17:31

Premierul Viorica Dancila, inspectie la un lac de acumulare in Bacau. Ce lucrari se deruleaza in zona

Adevărul Adevărul,
Premierul Viorica Dancila, inspectie la un lac de acumulare in Bacau. Ce lucrari se deruleaza in zona

Lacul s-a colmatat din cauza debitelor raului Trebes iar statul a intervenit cu fonduri pentru a asigura functionarea acumularii la parametrii optimi. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila sustine ca va vota la referendumul de duminica

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendumul pe justitie din 26 mai. Aceasta, in conditiile in care mai multi lideri ai PSD si ALDE au.

VIORICA DANCILA: Nu imi este teama ca voi fi schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, totodata punctand ca este normal ca partidul sa monitorizeze activitatea guvernamentala.

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premier: sa nu uite pentru ce a fost pus acolo. Presedintele PSD a anuntat cadupaalegeri va avea loc o analizain partid. in ceea ce.

Ruptura la varful PSD. Chirieac: Este tot mai evident ca Viorica Dancila s-a rupt de partid

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Dancila a afirmat ca va participa la re.

Viorica Dancila: Nu-mi e teama ca voi fi schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, totodata punctand ca este normal ca partidul sa monitorizeze activitatea guvernamentala. Nu.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

Viorica Dancila, primele declaratii despre aducerea in tara a lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate

Premierul Viorica Dancila a facut primele declaratii referitoare la aducerea in tara a lui Radu Mazare. Dancila a spus caJustitia trebuie sa isi faca datoria. Si-a facut datoria chiar.

Cum a faultat Viorica Dancila din nou geografia patriei

Premierul Viorica Dancila a uitat marti localitatea in care se afla, in conditiile in care in cadrul unei conferinte sustinute in Suceava a afirmat ca se afla in judetul Hunedoara. De altfel, in ultimele zile a precizat ca se afla la summit-ul de la Iasi, desi era in Galati, in timp ce despre edilul Zalaului a precizat ca e presedinte al acestui municipiu.

Viorica Dancila, despre metrul de autostrada din Moldova: Aceste campanii pentru imaginea publica... A adus plus valoare pentru zona respectiva?

Premierul Viorica Dancila a facut marti o vizita de lucru in judetul Suceava. in acest context, sefa Guvernului a fost intrebata daca va merge sa vada metrul de autostrada construit in semn de protest de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )