Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Ambasadorul Chinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Ambasadorul Chinei

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasada SUA: Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si ambasadorul Hans Klemm

Ambasadorul Hans Klemm a discutat cu premierul Viorica Dancila subiectul Justitiei la intalnirea de luni de la Guvern, arata Ambasada SUA intr-un raspuns pentru HotNews. ro. Reamintim ca premierul Dancila l-a primit luni pe ambasadorul american in vizita de prezentare.

Palatul Victoria, ambasadorul Hans Klemm, intrevedere cu premierul Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, H.

Ambasadorul Hans Klemm a ajuns la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Viorica Dancila

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a ajuns luni dimineata la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Viorica Dancila, anunta Agerpres.

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria pe ambasadorul Hans Klemm

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, potrivit unui anunt al biroului de presa al Executivului.

Premierul Viorica Dancila a disparut de pe Facebook. Care a fost motivul

In urma cu o saptamana, premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a.

Viorica Dancila, intalnire cu Ambasadorul Chinez. Care au fost temele de discutie

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong. Pe lista temelor de discutie s-au aflat cooperarea economica, dar si cooperarile din domeniile turismului, transporturilor si energiei.

Petre Daea face dezvaluiri: Ce spune despre Guvernul condus de premierul Viorica Dancila

Ministrul Agriculturii a vorbit despre componenta noului Guvern, proaspat instalat. Mai exact, el le-a povestit jurnalistilor de la AGERPRES, in cadrul unui interviu, care este parerea lui cu privire la faptul ca.

Viorica Dancila il va primi luni la Palatul Victoria pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, potrivit unui anunt al Biroului de presa al Executivului. Purtatorul de cuvant al Guvernului,.

intalnirea cu ambasadorul Klemm a fost foarte buna

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca discutia pe care a avut-o cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost una foarte buna, in care a ridicat probleme precum aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), despre vize, dar si despre mentinerea a 2% din PIB de catre Romania pentru Aparare.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Hans Klemm: Am pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca, in discutia cu ambasadorul american Hans Klemm pe care a avut-o in cursul diminetii, a pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )