Libnet.ro
UNICEF

22:45

Viorica Dancila, intalnire cu Ambasadorul Chinez. Care au fost temele de discutie

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, intalnire cu Ambasadorul Chinez. Care au fost temele de discutie

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong. Pe lista temelor de discutie s-au aflat cooperarea economica, dar si cooperarile din domeniile turismului, transporturilor si energiei. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul chinez

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Dialogul celor doi oficiali a fost unul constructiv si calduros, ambii salutand dinamica relatiilor bilaterale desfasurate in cadrul Parteneriatului Amplu de Prietenie si Cooperare dintre Romania si China si evidentiind dorinta de intensificare a dialogului politic si de consolidare a cooperarii economice, se precizeaza in comunicat.

Ambasada SUA: Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si ambasadorul Hans Klemm

Ambasadorul Hans Klemm a discutat cu premierul Viorica Dancila subiectul Justitiei la intalnirea de luni de la Guvern, arata Ambasada SUA intr-un raspuns pentru HotNews. ro. Reamintim ca premierul Dancila l-a primit luni pe ambasadorul american in vizita de prezentare.

intalnirea cu ambasadorul Klemm a fost foarte buna

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca discutia pe care a avut-o cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost una foarte buna, in care a ridicat probleme precum aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), despre vize, dar si despre mentinerea a 2% din PIB de catre Romania pentru Aparare.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Klemm: Am discutat despre cum poate Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Intalnirea prim-ministrului Viorica Dancila cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, desfasurata luni, la Palatul Victoria, s-a incheiat. Ambasadorul Hans Klemm a venit la sediul Guvernului, unde a avu.

Schimbari in Ministerul Transporturilor. Catalin Balan a fost eliberat din functie de Viorica Dancila

Catalin Balan a fost eliberat la cerere din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia prim-ministrului a fost publicata luni in.

Ambasadorul Hans Klemm a ajuns la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Viorica Dancila

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a ajuns luni dimineata la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Viorica Dancila, anunta Agerpres.

Guvernul, despre intalnirea dintre premier si ambasadorul SUA: Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea cu privire la caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones implicit a bursei) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Aceasta ingrijorare a fost exprimata in fata ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a fost primit luni, la Palatul Victoria. Potrivit Guvernului, Viorica Dancila a abordat discutia cu privire la perspectivele posibilitatii de a elimina, in cursul acestui an, obligativitatea vizelor de scurta sedere pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Ambasadorul Chinei

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Palatul Victoria, ambasadorul Hans Klemm, intrevedere cu premierul Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, H.

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria pe ambasadorul Hans Klemm

Premierul Viorica Dancila il primeste, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, potrivit unui anunt al biroului de presa al Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )